Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Internets bästa halloween-kostymer

01 nov, 2022 
Internets halloween kostymer
Det är den bästa tiden på året – då vi får frossa i folks roligaste, galnaste och mest kreativa kostymer. Och internet har än en gång levererat! Här har vi samlat de bästa och roligaste utklädnaderna från flödena denna halloween.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen är årets bästa vecka här: När vi får frossa i roliga, kreativa och bisarra halloween-looks. Vi har samlat de bästa från flödena, scroll and enjoy: Internets bästa halloween-kostymer!

Katthund från Nickelodeon

Årets mest kreativa utklädnad måste nog gå till tejerna som klädde ut sig till Katthund, det tecknade dubbeldjuret från Nickelodeons 90-talsserie med samma namn. De kämpade också (mot gravitationen) med att få till den perfekta bilden. Vi älskar the commitment!

Edward och Bella från Twilight

Det är aldrig över med Twilight, och ju mer tiden går, desto mer uppskattar vi de helt absurda scenerna från våra tonårs mest formativa filmupplevelse. Den starkaste av dem alla är utan tvekan när Edward springer genom skogen och klättrar i träd med Bella på ryggen (relationship goals) och detta har tolkats på Tiktok i en otroligt stark kostym. Hold on tight, spider monkey!

Jennifer Coolidge i en Askungensaga

Vår favorit Jennifer Coolidge har fått en riktig revival sedan White Lotus och är nu mer inne än någonsin. Och vem kan glömma hennes ikoniska roller från 00-talet i filmer som Legally Blonde och En askungensaga.

Annons

Tolkningen som den här tiktokaren gjorde av Coolidges elaka styvmor var otroligt on point, och dessutom till det trendande ljudet från filmen. She's an icon, she's a legend and she is the moment!

Cady och Janis från Mean girls

Filmen Mean Girls är inte bara en ikonisk tonårsskildring, den ligger även bakom det odödliga citatet "in girl world, Halloween is the one night a year when a girl can dress like a total slut and no other girls can say anything about it".

Och även om vi är all for att låta sin sexiga sida leva upp på Halloween är vi ännu mer för det här otroliga återskapandet av scenen när Cady och Janis bråkar efter Cadys fest! Dragartisten Wesley och makeupartisten Kyle Brown nailade den totalt, från makeup och outfit till rolltolkning. Spana in klippet här!

Gossip girl-memet

Om du levt under en sten (eller inte har Twitter) kanske du missat det virala Gossip girl-memet "Go piss girl". I så fall kan vi bara beklaga! Ett toalettbesök är i vår mening inte längre komplett utan att någon uppmuntrar oss att go piss, girl. Den här kostymen får helt enkelt 5 av 5 i vår bok.

Annons

Den vandaliserade Van Gogh-tavlan

Det är aktuellt, det är kreativt, det är en conversation starter! Matattackerna mot klassiska konstverk och den efterföljande diskussionen om vem som egentligen ligger bakom har dominerat nyhetsmedier den senaste tiden. En tjej lyckades fånga det här perfekt i sin Van Gogh- och tomatsoppekostym. Vi säger bara wow!

Salladhuvudet som överlevde Liz Truss som premiärminister

När vi är inne på aktuella halloween-looks, vilket man ju älskar, kan vi inte inte ha med Twitter-användaren Alex Young. Salladshuvudet som levde längre än Liz Truss karriär som premiärminister har dominerat våra flöden, och vi frågar oss precis som Alex, vem klädde INTE ut sig till den virala grönsaken i år?!

Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på HalloweenBrand logo
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons