Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Håkan Hellströms paus är slut – planerar ny konsert

17 maj, 2019 
AvSofia Börjesson
Håkan Hellströms gitarrist, Simon Ljungman, verkar ha spillt bönorna kring Håkans Hellströms nästa konsert – och allt tyder på att hans paus är över.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I en intervju med P4 Skaraborg säger gitarristen Simon Ljungman följande:

– Jag förtjänar att få droppa en bomb nu när jag stöttat Håkan Hellström så länge.

Enligt Simon Ljungman ska Håkan Hellström, 45, planera en konsert på Ullevi nästa år, sommaren 2020. Det skulle då bli den femte spelningen på Ullevi som Håkan Hellström och hans band gör.

Göteborgs-Posten uppger att de har varit i kontakt med ytterligare en källa som bekräftar uppgifterna, men än har ingen hört något från Håkan Hellström. Skivbolaget Woah Dad Live kommenterar uppgifterna med att ingenting är skrivet i sten, varken år eller plats.

Tog paus 2017

Det har nu gått två år sedan Håkan Hellström offentliggjorde sin kommande konsertpaus. Det var precis innan hans stora sommarturné Rullande åska skulle dra igång, och nyheten spreds som en löpeld över Sverige.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Jag kommer vara borta i några år nu. Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det, sa han till Svenska Dagbladet då.

Planen var att lägga med tid på att göra musik och mindre tid på turnerandet.

– Kolla på Henrik Berggrens skiva, den tog 14 år och hur bra blev inte den? Ju längre tid, ju bättre skiva.

I december 2018 släppte Håkan Hellström albumet Illusioner. En skiva som innehåller mer symfoniorkestrar och ballader än tidigare och som hyllades av recensenterna när den kom ut.

Läs mer:

Håkan Hellströms fina ord om hur han är som pappa

Håkan Hellström släpper albumet Illusioner – hör första låten

Annons