Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Håkan Hellströms konserter på Ullevi ställs in

27 apr, 2020 
AvEmma Castman
På grund av det rådande hälsoläget har arrangören till Håkan Hellströms Ullevi-spelningar bestämt sig för att ställa in samtliga konserter. Det meddelar de bland annat på sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

In i det sista har Håkan Hellström hoppats på att kunna genomföra sina fyra Ullevi-spelningar i sommar. Men nu meddelar arrangören, FKP Scorpio, att de bestämt sig för att ställa in samtliga evenemang.

Nyheten släpptes måndagen den 27 april, och kommunicerades bland annat på Håkan Hellströms egna Instagramkonto:

”Hej alla! Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er dessa märkliga, men ändå magiska vårdagar. Det var längesen jag skrev något här på sidan. Hänger inte med jättebra i instagramtempot, ledsen för det. Hur som helst – vill bara säga att jag blev väldigt glad över all entusiasm kring spelningarna 2020. Det värmde verkligen och värmer fortfarande. Och just på den platsen – som att få spela landskamp på hemmaplan.

Men som ni förstår är läget svårt för den typen av konserter i år. Varken arrangörer eller experter har vetat hur länge det här ska hålla i sig. Jag själv har känt att det vore skönt med något fint i horisonten att blicka fram emot. Något slags party när allt det här är överspelat och förbi. Jag bestämmer inte över sånt, men nu blir det faktiskt så.”, skrev han bland annat.

Annons

Sommarens spelningar flyttas fram ett år

I samband med meddelandet om att sommarens konserter ställs in kom även beskedet om fyra nya speldatum – nästa år.

”Spelningarna flyttas ett helt år till sommaren 2021. Det blir kanske en lite ojämn siffra att fira – 21 år. Men samtidigt fyller ju Göteborg 400 år 2021 så vi kan väl passa på att fira det istället Framför allt – den stora grejen är att det är fritt fram igen för party och det ska väl räcka alldeles förträffligt som ursäkt för att tända upp Ullevi igen. Musik kommer ändå i år, som ni kanske vet. Rampljus. Skivan är uppdelad i två delar och vi får höras på platta i år istället för live. Hoppas att ni diggar den. Den är egentligen gjord för scenen, men den tiden kommer.”

Årets biljetter är automatiskt giltig 2021, vilka datum som gäller nästa år visas nedan:

12 juni 2020 – 20 augusti 2021

13 juni 2020 – 21 augusti 2021

28 augusti 2020 – 27 augusti 2021

29 augusti 2020 – 28 augusti 2021

Foto: TT 

LÄS MER: 

Håkan Hellström väljs in i Swedish Music Hall of Fame

Håkan Hellström släpper ny musik våren 2020

Håkan Hellströms låtar blir musikal – här är allt vi vet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons