Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Håkan Hellströms fina ord om hur han är som pappa

07 jun, 2017 
AvJohanna Lejon
Sveriges största artist – och trebarnsfar. Läs Håkans fina ord om de tre barnen.
Annons

Nyligen blev Håkan Hellström pappa för trdje gången. Sedan tidigare har han sönerna Julius och Sigge. Det tredje barnets namn, och kön, är ännu en hemlighet.

Håkan är ganska förtegen om sitt privatliv, och om kärleken till sambon Natalie Davet. Men i en intervju med Aftonbladet berättar han om de små, och om hur han är som pappa.

– Det viktigaste för mig är att barnen har det bra. Jag är en lejonförälder. Men jag har hört att lejonhanen är en riktig drummel som lämnar sin familj på savannen och drar vidare. Sån är inte jag! Jag är mer som en lejonhona, säger han i en intervjun.

Han fortsätter med att berätta om sina drömmar.

– Jag drömmer om nästa låt, slår han fast och fortsätter:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Och att det ska gå bra för barnen. Det är det viktigaste. Att mina tre barn mår bra.

I en intervju med Expressen avslöjar Håkan att han har tid över för barnen – trots sin karriär och trots sina gigantiska spelningar.

Annons

– Det har jag faktiskt. Jag läser mycket rockbiografier och har insett att jag aldrig varit den personen som tagit till flykten. Det är en typisk musikergrej – det är otroligt många som försakat familjen, men jag är en riktig hemmapappa. Familjen är der viktigaste för mig. Fast jag sitter i och för sig mest hemma och spelar gitarr, så jag är en väldigt närvarande men frånvarande pappa (skratt).

Foto: IBL

Läs mer:

Annons