Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Håkan Hellström öppnar upp om kärleken

30 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
I sina texter sjunger han om brustna hjärtan och trånande. Privat är dock Håkan Hellström lycklig med sin Natalie. Nu öppnar han upp om kärleken.
Annons

Håkan Hellström har gjort sig känd för att sätta ord på kärlekens väsen, att beskriva nyförälskelse och brutna hjärtan.

Privat lever han tillsammans med Natalie Davet. Natalie och Håkan, som i dag har tre barn ihop, ha varit ett par i nära 15 år, sedan 2003 då de möttes när hon var hans guide i Rio de Janeiro.

Natalie är doktorand i barn- och undomsvetenskap vid Göteborgs Universitet. I alla år har hon hållit en låg profil. Inte heller Håkan har pratat så mycket om sitt familjeliv och sin relation. Men nu gör han ett undantag. När han i en intervju med Svenska Dagbladet får frågan om han kan ge några relationsråd öppnar han upp.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Jag är långt ifrån en relationsexpert. Jag har bara haft en tjej i hela mitt liv. Så jag har ingen erfarenhet av fler grejer än just min älskade, min kär, säger han.

Men han har ändå några tips att ge.

– Men att uppleva mycket tillsammans är bra. Både bra och dåliga grejer. Besök toppen och botten tillsammans, då svetsas man ihop.

Annons

Foto IBL

Läs mer:

Annons