Håkan Hellström gör spelning på Ullevi 2020 – här är allt vi vet

16 aug, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Väntan är över! Nu bekräftar Håkan Hellström själv att han kommer tillbaka till sin hemstad för en ny spelning på sitt kära Ullevi. Här är allt vi vet!
Annons

De tidigare spelningarna har sålt slut på nolltid och nu är det dags igen! I ett Instagraminlägg berättar stjärnartisten Håkan Hellström att det snart är 20 år sedan han släppte och gav ut sin första skiva – och det vill han fira med en ny konsert!

Pausen är slut för Håkan Hellström

Tidigare i år kunde vi endast spekulera i rykten kring en konsert år 2020. Det var gitarristen Simon Ljungman som avslöjade i en intervju med P4 Skaraborg att Håkan eventuellt planerar en konsert på Ullevi 2020.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Jag förtjänar att få droppa en bomb nu när jag stöttat Håkan Hellström så länge, sa Simon då till P4.

År 2017 tog allas våran Håkan en välförtjänt paus då han avslöjade att han förmodligen inte skulle göra några stora spelningar på ett bra tag. Det tog dock inte lång tid innan det kliade i händerna på stjärnan. Nu två år senare är han nämligen tillbaka – 20 år efter startskottet på karriären.

Avslöjar spelningen på Instagram

Han fortsätter inlägget med en tillbakablick. I början av sin karriär var han bara glad över att få göra det han älskar och trodde aldrig att karriären skulle räcka så här länge. Han berättar om ett samtal med basisten Oscar, som varit med sedan starten. Samtalet handlade om hur många spelningar de trodde att det skulle göra under sin tid i rampljuset och hur länge de skulle få spela tillsammans.

Annons

I dag kan de blicka tillbaka på en resa som sträcker sig över alla städer, spelningar som sålt slut på minuter och en karriär som nu – 20 år senare – fortfarande pikar.

När kan man köpa biljetter till Håkan Hellströms konsert?

Biljettsläppet kommer ske den 23 augusti klockan 10.00 via ticketmaster.se.
Uppdatering: I samband med biljettsläppet kom nyheten och biljetterna för en extrakonsert, även den på Ullevi. Biljetterna tog slut direkt.

När spelar Håkan Hellström på Ullevi?

Konserterna kommer att gå av stapeln den 12 respektive 13 juni 2020 och självklart spelar han i hemstaden Göteborg på Ullevi.

Läs mer:

Annons