Justin och Hailey Biebers nya hundvalp – och supergulliga namnet

Justin Bieber och Hailey Bieber

Hailey Bieber och Justin Bieber har blivit hundföräldrar igen! På Instagram visar paret upp sin nya (och supersöta) hundvalp Piggy Lou.
02 november, 2022
Mest populära namnen på katter och hundar 2022
1:18

Efter reklamen: Mest populära namnen på katter och hundar 2022

(1:18)

Slå på ljud

Hailey Bieber och Justin Bieber har nyligen skaffat ett syskon till sin första hund Oscar. På Instagram visar paret upp det nya tillskottet – som kan vara något av det gulligaste vi sett!

Agnes visar upp gravidmagen – första orden om graviditeten

Hailey Biebers och Justin Biebers hundar

Hailey Bieber och Justin Bieber skaffade sin första hund Oscar 2018. Och sedan morkien anslöt till familjen har hunden frekvent dykt upp på parets sociala medier. Nyligen gjorde Justin Bieber även en appreciation post på Instagram – för att visa uppskattning för sin fyrbenta familjemedlem.

Och nu har paret skaffat en till hund – valpen Piggy Lou.

”Det här är Oscars nya lillasyster Piggy Lou” skriver Hailey i en story på Instagram. Även Justin visar upp den nya valpen på sin Instagram, strax innan paret skulle på halloweenfest.

Vilken hundras är Biebers valp Piggy Lou?

Hailey och Justins nya valp är samma ras som hunden Oscar. Hundrasen som kallas för morkie är en mix mellan yorkshireterrier och maltesisk bichon. Morkie beskrivs som en populär hundras hos kändisarna – och som ofta får dyka upp på röda mattan i husses och mattes famn. Exempelvis har celebriteter som Britney Spears, Paris Hilton och Miley Cyrus haft en egen liten morkie.

Se bilderna på Piggy Lou Bieber här!

Piggy Lou

Piggy Lou

Instagram
Piggy Lou
Instagram
Här är de 7 mest populära hundarna – är din ras med?
1:19

Efter reklamen: Här är de 7 mest populära hundarna – är din ras med?

(1:19)

Slå på ljud

Källa: People, Foto: TT, Instagram