Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Justin och Hailey Biebers nya hundvalp – och supergulliga namnet

02 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Justin Bieber och Hailey Bieber
Hailey Bieber och Justin Bieber har blivit hundföräldrar igen! På Instagram visar paret upp sin nya (och supersöta) hundvalp Piggy Lou.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Mest populära namnen på katter och hundar 2022Brand logo
Mest populära namnen på katter och hundar 2022

Hailey Bieber och Justin Bieber har nyligen skaffat ett syskon till sin första hund Oscar. På Instagram visar paret upp det nya tillskottet – som kan vara något av det gulligaste vi sett!

Hailey Biebers och Justin Biebers hundar

Hailey Bieber och Justin Bieber skaffade sin första hund Oscar 2018. Och sedan morkien anslöt till familjen har hunden frekvent dykt upp på parets sociala medier. Nyligen gjorde Justin Bieber även en appreciation post på Instagram – för att visa uppskattning för sin fyrbenta familjemedlem.

Annons

Och nu har paret skaffat en till hund – valpen Piggy Lou.

”Det här är Oscars nya lillasyster Piggy Lou” skriver Hailey i en story på Instagram. Även Justin visar upp den nya valpen på sin Instagram, strax innan paret skulle på halloweenfest.

Vilken hundras är Biebers valp Piggy Lou?

Hailey och Justins nya valp är samma ras som hunden Oscar. Hundrasen som kallas för morkie är en mix mellan yorkshireterrier och maltesisk bichon. Morkie beskrivs som en populär hundras hos kändisarna – och som ofta får dyka upp på röda mattan i husses och mattes famn. Exempelvis har celebriteter som Britney Spears, Paris Hilton och Miley Cyrus haft en egen liten morkie.

Se bilderna på Piggy Lou Bieber här!

Piggy Lou
Piggy Lou
Annons
Piggy Lou
Här är de 7 mest populära hundarna – är din ras med?Brand logo
Här är de 7 mest populära hundarna – är din ras med?

Källa: People, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons