Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Hailey Biebers smarta plan för att dölja bröllopsklänningen – ett tält

03 okt, 2019 
Justin Bieber Hailey Bieber bröllopsfoto
Inte ens paparazzis i helikoptrar kunde avslöja Hailey Biebers bröllopsklänning. Hon gömde sig nämligen i ett vandrande tält på väg till bröllopsceremonin. Här är bilderna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När en av världens största artister gifter sig med en av världens populäraste modeller är det inte svårt att lista ut att paparazzis gör allt och lite till för att försöka få en glimt av paret.

Trots att Justin och Hailey Biebers bröllopsceremoni hölls den 30 september har världen fortfarande inte fått se hennes bröllopsklänning.

Firade stort i South Carolina

Makarna Bieber gifte sig redan förra året i rådhuset i New York. Så på pappret har de redan varit gifta i över ett år. Men de sparade den stora ceremonin och festen till i år. Under måndagen ägde festligheterna rum på den lyxiga resorten Montage Palmetto Bluff, som ligger i South Carolina.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

På bilder från kvällen innan syns paret anlända till sin rehersal dinner i båt. Hailey bar då en specieldesignad vit offshoulder-klänning i ekologiskt silke, från Vivienne Westwood, medan Justin bar svarta långbyxor och en vit pikétröja.

Partybilder i fotobås

Efter den stora festen började bilder från ett fotobås dyka upp. Där syns Hailey i uppsatt hår och en vit klänning med öppen rygg. Justin bär vit skjorta och svart fluga.

Annons
Bröllop Bieber 2019
Foto: TT

Samma outfits syns på de få proffstagna bröllopsbilder paret delat med sig av i sociala medier. På dessa foton får vi även en bra titt på Haileys stora diamantring. Wow!

Justin Bieber gifter sig
Foto: TT

Annan klänning i kapellet

På den lyxiga resorten som paret valde för sin stora dag finns två kapell och dubbla festlokaler.

Annons

Någon har lyckats knäppa ett fåtal bilder på Justin och Hailey Bieber när de kliver ut från ceremonin för ett familjefoto på trappan, innan de begav sig vidare till mottagningen och festen. Bilderna är suddiga, men det går att skymta att Hailey ser ut att bära ytterligare en axelbandslös klänning och slöja.

Hailey Bieber bröllopsklänning
Foto: TT

Hur denna klänning faktiskt ser ut har hon lyckats dölja för en hel värld. Hur gjorde hon då? Svaret är: Ett tält.

På bilder tagna från en helikopter syns ett enormt vitt tält, omringat med vakter. Tältet rör sig framåt med en bröllopsredo Hailey inuti. Ett stort fankonto på Instagram uppmärksammade den smarta planen och faktum är att Hailey själv delat kontots instagraminlägg på sin instastory.

Annons
Hailey Bieber bröllop instastory
Foto: Hailey Biebers instagram

Med andra ord: Vi väntar fortfarande på hur Hailey Biebers bröllopsklänning ser ut!

LÄS MER:

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Justin Bieber lanserar vegansk deodorant

Justin Bieber: ”Jag tog tunga droger”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons