Hailey Bieber svarar på kritiken efter ”bråket” med Selena Gomez

Hailey-Selena

Igår exploderade Twitter eftersom att många trodde att: 1. Selena Gomez nya singel handlar om hennes ex Justin Bieber och 2. Att Hailey Bieber pikade Selena i sin Instastory. Nu svarar Hailey på kritiken!
24 oktober, 2019

Det blev stor uppståndelse på Twitter och i andra sociala medier efter att Selena Gomez släppt sin nya låt Lose You to Love Me. Hon har själv skrivit på sin Youtubekanal att låten är inspirerad av många saker som hänt i hennes liv sedan hennes senaste album och att hon vill berätta för människor att man ”kommer ut starkare på andra sidan och som en bättre version av sig själv”.

Anlendingen till uppståndelsen är dels att många tror att låten handlar om hennes ex, Justin Bieber. Och det är framför allt två textrader som väckt misstankarna: ”Two months, you replaced us” och ”set fire to my purpose”. Justin friade till Hailey, som numera är hans fru, kort efter att han och Selena börjat dejta igen men brutit upp. Purpose är dessutom namnet på Biebers album som kom ut 2015.

Hailey postade ”låttips” på Instagram

Efter att Selena släppt sin låt publicerade Hailey en instastory med en bild på låtomslaget till artisen Summer Walkers låt I’ll kill you. Det tolkades av många som ett aggressivt svar på Selenas låtsläpp.

Efter att Hailey publicerat sin bild på story la Selena ut en bild med text från sina anteckningar där hon skrev att ”Fienden fortsätter försöka dra ner mig men det kommer inte hända. Inte idag. Inte nästa”, vilket ytterligare spädde på misstankarna om ett bråk.

Hailey svarar på bilden

Nu har Hailey Bieber svarat och enligt henne handlar det inte alls om ett bråk. Till Just Jared skriver hon att ”Snälla sluta med detta nonsens. Det är ingen ‘respons’. Det är är bullshit”.

Varken Justin Bieber eller Selena Gomez har kommenterat situationen. Medan Hailey och Selena publicerade sina storys igår valde Justin att publicera en bild på en vildkatt. Den bilden är fylld med kommentarer och utdrag ur Selenas nya låt.

Vi väntar med spänning på mer musik från Selena Gomez.

LÄS MER:

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Justin och Hailey Bieber i första kampanjen tillsammans