Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Hailey Bieber om att skaffa barn med Justin

15 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Hailey Bieber
Nyligen öppnade Hailey Bieber upp om sina framtidsplaner med maken Justin och att hon längtar efter att få bli förälder. Men det finns vissa saker som skrämmer henne i att bli mamma till ett kändisbarn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Hailey Bieber och Justin Bieber har snart varit gifta i fyra år, och nyligen öppnade Hailey upp om tankarna att ta relationen till nästa steg. I en intervju med The Sunday Times berättar hon om sin bebislängtan, men också vad som får henne att tveka.

Hailey Bieber om bebisplanerna

I intervjun berättar Hailey Bieber att hon verkligen längtar efter att skaffa barn, men att parets offentlighet och folks kommentarer är ett hinder på vägen.

– Jag gråter över det här så ofta, säger Hailey i intervjun.

Annons

– Jag vill verkligen ha barn så himla mycket, men jag är rädd. Det är tillräckligt att folk har saker att säga om min make och mina vänner. Men jag kan inte ens sätta mig in i att behöva konfrontera det folk säger om ett barn, förklarar Hailey.

– Man kan inte göra mer än sitt allra bästa när det kommer till att uppfostra sina barn, så länge de känner sig älskade och trygga.

Hailey Bieber med sin hund.
Hailey Bieber med sin hund.

Justin Bieber om att skaffa barn

Även Justin har tidigare öppnat upp om tankarna kring att utöka familjen. I en intervju med Ellen Degeneres, 2020, berättade han om sin önskan att skaffa många barn, men förklarade att det är upp till Hailey.

Annons

– Jag kommer skaffa så många barn som Hailey är villig att föda. Jag hade älskat att att ha en liten klan. Men det är hennes kropp och hon bestämmer vad hon vill göra med den, berättade Justin och la till:

– Jag tror att hon vill ha några stycken.

Justin förklarade även vad anledningen var då att paret väntat med att skaffa barn, och att det berodde på att Hailey inte var redo.

– Det är inget problem, jag tror att Hailey fortfarande har lite saker som hon vill uppleva som kvinna. Och jag tror bara inte att hon är redo än, och jag tycker att det är okej.

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons