Hailey Bieber om nya livet med maken Justin Bieber

Hailey Bieber är glad

Hailey Bieber är gladare än någonsin. Nu avslöjar hon förändringen som fått henne att uppskatta livet på ett helt annat sätt än tidigare. – Jag är lyckligare än vad jag har varit på flera månader, säger modellen.
08 april, 2020
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

I oktober 2018 gifte sig popstjärnan Justin Bieber och modellen Hailey Bieber (tidigare Baldwin i efternamn). De förlovade sig bara veckor efter att de hade blivit tillsammans, men var då väldigt hemlighetsfulla med sin relation. Även bröllopet hölls först hemligt, men när amerikansk media läckte uppgifterna bekräftade till sist Justin Bieber det hela med ett inlägg på Instagram.

”Min fru är fantastisk”, skrev han till en bild på dem båda hand i hand.

Hailey och Justin Bieber i karantän

Efter bröllopet har paret hoppat mellan Justin Biebers hemland Kanada och Los Angeles i USA där de båda jobbar en hel del. I och med coronaviruset har de sedan några veckor tillbaka dock suttit i karantän i Kanada. Paret har bland annat roat sig med att dansa, lägga upp videor på TikTok och leka ”inte nudda golv”. Allt har man kunnat följa på deras sociala medier.

Hailey Bieber och Justin Bieber dansar

Hailey Bieber skaffade TikTok under karantänen. Där har hon och maken Justin Bieber dansat loss de senaste veckorna.

Nu avslöjar Hailey Bieber att hon mår bättre än på länge. Enligt Us Weekly ska Hailey ha sagt i en live på Instagram att karantänen har fått henne att uppskatta de små sakerna i livet.

– Jag trodde att jag skulle ha mycket ångest under den här tiden och det har det också varit till viss del. Men det har också visat mig att det enkla i livet och att bara dra tillbaka tiden har gjort mig så lycklig, ska hon ha sagt enligt sajten.

Hailey Bieber lyckligare än någonsin

Hailey Bieber har nu dragit ned på tempot i sitt annars hektiska liv. Hon har också kunnat fokusera mer på familj och vänner.

– Jag är lyckligare än vad jag har varit på flera månader bara genom att hålla låg profil och bara hänga, och inte ha saker på schemat. Jag känner att jag har hittat mig själv och det har oväntat gjort mig riktigt glad, säger Hailey Bieber.

Hon är medveten om att hon är priviligerad som har ett stort hus och tak över huvudet i tider som dessa. Men det är inte längre några extravaganta saker hon vill sysselsätta sig med utan hon underhåller sig med saker som de allra flesta gör just nu.

– Jag har läst böcker jag sagt att jag skulle läsa, sett serier jag sagt att jag skulle se, jag har ringt folk jag sagt att jag ska ringa, säger Hailey Bieber och fortsätter:

– Vi är superlyckligt lottade.

Hailey Bieber och Justin Bieber ligger i soffan

Hailey Bieber och Justin Bieber myser i soffan hemma i huset i Kanada.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Allt om Hailey Biebers bröllopsklänning

Justin Bieber om frun Hailey: ”Jag älskar henne så mycket”