Hailey Bieber om gravidryktet efter Justins kryptiska Instagram-inlägg

Justin och Hailey Bieber väntar inte barn – än.

TT
Ett inlägg från Justin Bieber fick fansen att tro att han och hustrun Hailey Bieber väntar barn.
Det gjorde att hon fick rycka ut och tydliggöra hur det egentligen står till.
20 juli, 2021
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
1:12

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

(1:12)

Slå på ljud

Nej, Justin och Hailey Bieber kommer inte bli föräldrar inom den närmsta tiden – trots att artisten benämnt dem som mamma och pappa.

Under måndagen delade Peaches-sångaren en bild på sig själv och hustrun. Inget konstigt i sig, men bildtexten fick många fans exhalterade.

”Mamma och pappa”, löd den.

Hailey Biebers uppmaning till maken

Naturligtvis fylldes kommentarsfältet av glada tillrop från följare som gratulerade dem till gravidlyckan, men det tog inte lång tid innan Hailey Bieber kom in för att förtydliga vad maken egentligen menade.

”Jag tror att du kanske ska ta och ändra den här texten till ‘hund-mamma och pappa’ innan folk får för sig fel saker”, skriver hon och lägger till en skrattgråtsemoji.

”Försent! Alla tror nog redan att du är gravid”, svarar en följare.

Så ingen Bieber-bebis på gång just nu i alla fall. Paret har dock flera gånger pratat om att de i framtiden gärna startar en liten familj tillsammans. De gifte sig 2018, några månader efter att de förlovat sig.

– Jag kände bara att det var mitt kall. Att gifta sig och ha bebisar och att göra allt det där, säger Justin Bieber i en intervju med GQ från tidigare i år.

Därför väntar de med att skaffa barn

Efter giftermålet intervjuades Hailey Bieber i Vouge, och berättade då om sin familjedröm

– Jag älskar barn och jag kan knappt bärga mig att skaffa egna. Jag skulle säga att det är närmare verkligheten nu, med det kommer definitivt inte ske inom den närmsta tiden, säger hon.

Justin och Hailey Bieber har snart varit gifta i tre år!

Justin och Hailey Bieber har snart varit gifta i tre år!

TT

Till Ellen DeGeneres har Justin Bieber också sagt att de kommer vänta tills båda är redo.

– Jag känner att det är upp till Hailey eftersom det är hennes kropp, förklarade artisten när han gästade The Ellen DeGeneres show i mars förra året, och stod fast vid det när han återigen gästade programmet i slutet av 2020.

– Hailey har fortfarande vissa saker som hon vill uppfylla som en kvinna, och jag tror att... hon är helt enkelt inte redo än. Och det är okej!, sade han då.

Paret får helt enkelt ta hand om hunden Oscar tills det är dags!

Foto: TT