Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Hailey Bieber försvarar Kendall Jenner efter photoshop-anklagelserna

17 feb, 2023 
AvLouise Berglund
Kendall Jenner anklagas för att ha retuscherat en bild på instagram igen. Nu kliver kompisen Hailey Bieber in och försvarar henne – via ett klipp på Instastory.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se syskonen Kardashian då och nuBrand logo
Se syskonen Kardashian då och nu

Kendall Jenner har varit på semester. På Instagram la hon upp ett bildspel på sig själv med caption ”31 hours”. Men det tog inte lång tid innan följarna började diskutera den fjärde bilden på henne där hon sitter på huk i bikini och sträcker ut sin arm och hand. Anledningen? Att handen såg väldigt lång ut vilket fick många att misstänka att Kendall Jenner retuscherat bilden och lyckats med en klassisk photoshop-fail.

”I’m here from tiktok to see the hand”, skriver en användare i kommentarsfältet. Kommentaren har i skrivande stund fått 24 900 gilla-markeringar. Och det säger väl allt om hur hur mycket Kendalls hand har diskuterats på sociala medier.

Annons

Syskonen i Kardashian/Jenner-familjen har anklagats för att retuschera sina bilder flera gånger tidigare. Ingen kan väl glömma julkortet från 2017 där diskussioner på Twitter utbröt gällande vilka på kortet som faktiskt var med när fotot togs och vilka som senare redigerats dit.

Hailey Bieber försvarar Kendall Jenner

Den här gången har dock en nära vän till Kendall Jenner, modellen Hailey Bieber, försvarat henne. På sin Instastory publicerade Hailey ett videoklipp där Kendall visar upp sin långa hand. I klippet skämtar de om att ”detta är live-foto av handen”.

Annons
Kendall Jenner visar upp sin långa hand på Hailey Biebers Instastory.

”Vi sitter här och analyserar... Kolla hur bisarr hennes hand ser ut normalt, säger hon i videon, medan Kendall håller ut sin hand och böjer den fram och tillbaka.

Haileys caption till videon löd: Been had long ass hands and fingers”. Självklart med alien-emojis.

5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna
Annons