Hailey Bieber avslöjar – så är det att vara gift med Justin

Hailey Bieber på röda mattan

I ett nytt avsnitt av The Biebers on Watch pratar Hailey och Justin Bieber om hur det är att vara gifta med varandra. Från höjdpunkter till bottennapp i äktenskapet.
17 maj, 2020

Sommaren 2018 blev artisten Justin Bieber och modellen Hailey Baldwin officiellt ett par. Kort efteråt förlovade de sig, och samma höst sa de jag till varandra i rådhuset i New York.

I ett nytt avsnitt av den egna realityserien The Biebers on Watch pratar nu Hailey och Justin om hur det känns att vara gifta – och vad de mest och minst uppskattar med varandra.

– Att varje dag få möjligheten att umgås med sin bästa vän, det gillar jag allra mest med att vara gift med Justin, kommenterar Hailey följt av:

– Och en sak som jag inte älskar med att vara gift med Justin, det är att han kan vara ganska rörig ibland.

När Justin ska svara på samma fråga kommer han med både ett allvarligt och ett skämtsamt svar:

– Jag älskar det faktum att vi får vakna upp bredvid varandra varje morgon. Men en sak jag inte gillar är att du stjäl mitt tyngdtäcke på nätterna.

Folks åsikter tär på Hailey

I ett tidigare avsnitt av The Biebers on Watch pratade Hailey och Justin om hur det känns att folk alltid har åsikter om deras relation, varpå Hailey kom med ett långt och uttömmande svar.

– Det är definitivt inte lätt. Justin vet att jag har haft det riktigt, riktigt tufft och att jag tycker att mycket av det folk säger är jobbigt. Det känns ofta som att jag blir jämförd med andra flickvänner, och det har gjort att jag känner mig mindre som kvinna, sa hon bland annat i programmet och fortsatte:

– Människor tror att de vet vad som hänt i Justins liv och i hans tidigare relationer. De tror också att de vet vad som hänt mellan oss, och hur vår relation är – även om det är helt omöjligt. Folk hittar på saker som de tror är sanna, men som verkligen inte är det.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Hailey Bieber om sorgen över att alltid jämföras med Justins ex

Hailey Bieber berättar om sin sjukdom: ”Riktigt illa”

Hailey Bieber om nya livet med maken Justin Bieber