Hailey Bieber avslöjar hemlig detalj på bröllopsklänningen

Hailey Bieber detaljer klänning

Det dröjde en vecka efter Justin och Hailey Biebers bröllop innan vi fick se hennes magiska klänning designad av Virgil Abloh. Nu avslöjar hon nya detaljer på klänningen, som vi inte sett förut. Vi säger bara wow!
25 oktober, 2019

Justin Bieber och Hailey Bieber gifte sig rent juridiskt redan för ett år sedan i rådhuset i New York. Men den stora bröllopsceremonin sparade paret till i höst. Måndagen den 30 september sa paret ja till varandra igen. Denna gång på en lyxresort i South Carolina.

Hailey Bieber bar en klänning designad av Virgil Abloh, grundaren av Off White. Men det dröjde länge innan världen fick se den eleganta skapelsen. På bröllopet gömde hon sig i ett vandrande tält för att undvika paparazzis i helikoptrar. Inte förrän en vecka efter bröllopet publicerade hon bilder på klänningen.

Virgil Abloh designade bröllopsklänningen

Klänningen är en långärmad off shoulder-skapelse i spets. Silhuetten är snäv över rumpa och lår och flödar sedan ut i en vidare kjol, i en så kallad fishtail. Den djupa ryggen möts i ett V i svanken. Den stora slöjan i tyll innehöll en klassisk Virgil-detalj: Orden Till death do us part.

I en ny video på Vogues Youtubekanal får vi se Hailey Bieber prova klänningen. I klippet berättar hon att hon absolut ville att Virgil skulle designa hennes klänning. Han är vän med både henne och Justin Bieber.

– Jag ville inte ha någon som var bröllopsdesigner. Min stil och streetstyle är en stor del av den jag är, säger hon.

Hemliga detaljen på klänningen

Virgil Ablohs röst hörs i klippet och han berättar hur han ville göra något som kändes roligt och ungdomligt, men samtidigt klassiskt. 10 personer har jobbat med bara slöjan. Och 10 personer med själva klänningen.

Dessutom avslöjas flera detaljer vi inte sett förut. Det finns mer text på klänningen!

Dels är Off Whites logga med pilar broderad i pärlor på flera ställen. Men det kanske mest speciella är att det faktiskt står Wedding dress, inom Virgils klassiska citationstecken, precis nedanför klänningens djupa rygg.

– Det känns bra. Jag känner mig vacker. Slöjan blir det lilla extra. Shoutout till Virgil och hela teamet. Den är perfekt, säger Hailey i klippet.

Hailey Bieber bröllopsklänning

Pärlbroderierna med Virgils klassiska citattecken. Foto: Vogues Youtubekanal

Hailey Bieberbröllopsklänning

Både slöjan och klänningen innehåller text. Foto: Vogues Youtubekanal

LÄS MER:

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Allt om Hailey Biebers bröllopsklänning

Justin Bieber om frun Hailey: ”Jag älskar henne så mycket”