Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Gwyneth Paltrows dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag

16 maj, 2020 
AvEmma Castman
Gwyneth Paltrow är relativt sparsam med bilder på sina barn. Häromdagen gjorde hon dock ett undantag och publicerade ett nytaget foto på sin 16-åriga dotter. Spana in det här – och se hur lika Gwyneth och Apple är.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andraBrand logo
6 klassiska roller som skulle egentligen ha spelats av andra

I maj 2004 blev skådespelerskan Gwyneth Paltrow och Coldplay-sångaren Chris Martin föräldrar för första gången. Tillsammans fick de en dotter som de valde att ge namnet Apple. Ett par år senare blev stjärnparet även föräldrar till en son vid namn Moses. 2015 gick kärlekslyckan dock i kras och Gwyneth och Chris valde att gå skilda vägar.

Trots att paret i dag lever isär har de båda lagt stor vikt vid att inte exponera sina barn för mycket i rampljuset.

Nyligen gjorde Gwyneth dock ett undantag. Den 14 maj fyllde nämligen dottern Apple 16 år – och det uppmärksammade hon på Instagram:

”Jag kan på riktigt inte förstå att jag skriver det här, men… Grattis på 16-årsdagen min älskade flicka. Du är ljuset i mitt hjärta, du är ren glädje. Du är galet intelligent och du har den bästa, mest torra och briljanta humorn av dem alla”, inledde Gwyneth med att skriva följt av:

”Att vara din mamma är det bästa jag vet. Jag älskar våra nattliga samtal för då får jag höra vad du verkligen tänker på. Du arbetar hårt för att åstadkomma det du vill, och du är både orädd och ansvarstagande. Jag är så himla lycklig över att få vara din mamma – du vackra, snälla och unga kvinna. Tack för att du valde mig.”

Annons

Så ser Apple Martin ut i dag

Till den kärleksfulla texten delade Gwyneth även med sig av en nytagen bild på Apple, där hon syns sittandes i en stor beige soffa.

I skrivande stund har inlägget gillats av drygt en halv miljon användare, och förutom grattis-hälsningarna i kommentarsfältet har flera personer även uppmärksammat likheten mellan mor och dotter.

”Ni ser precis ut som tvillingar”, skriver en.

”Hon är en ung Gwyneth”, skriver en annan.

Foto: TT 

LÄS MER:

Minns du skådisarna i Twilight? Så ser de ut i dag

Minns du skådisarna i O.C.? Så ser de ut i dag

Minns du skådisarna i Mean Girls? Så ser de ut i dag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons