Gwyneth Paltrow och Chris Martins dotter Apple vuxit upp

Gwyneth Paltrow med barnen Moses och Apple.

TT
Shakespeare in love-skådisen Gwyneth Paltrow och Coldplay-frontmannen Chris Martin var gifta i 11 år innan deras berömda “conscious uncoupling” 2014.
Under sin relation hann de skaffa två barn, dottern Apple och sonen Moses. Så ser de ut i dag!
03 januari, 2022
TV: Apple Martin - 5 saker du vill veta
2:01

Efter reklamen: TV: Apple Martin - 5 saker du vill veta

(2:01)

Slå på ljud

Det var 2002 som Gwyneth Paltrow och Chris Martin träffade varandra för första gången, backstage efter en Coldplay-spelning. De föll för varandra direkt och började dejta på en gång.

Året därpå gifte de sig i hemlighet i Kalifornien och i maj 2004 kom deras första barn till världen. Apple Martin heter hon, och hon fyller därmed 18 år om bara ett par månader.

2006 fick paret sitt andra barn, sonen Moses Martin.

Därför gjorde Gwyneth Paltrow och Chris Martin slut

Chris Martin och Gwyneth Paltrows förhållande tog dog slut 2014 när de gick ut med att de genomgått en “conscious uncoupling” och två år senare var skilsmässan ett faktum.

Iron man-skådespelaren har tidigare berättat att deras äktenskap var skakigt länge, men att de höll ihop för barnens skull. I en text i brittiska Vouge skriver hon att de alltid var goda vänner och älskade samma saker.

“Men mest av allt älskade vi våra barn. Vi var nära varandra, men vi lyckades aldrig helt stadga oss som ett par. Vi passade bara inte tillsammans. Det fanns alltid lite oro och ängslan. Men som vi älskade våra barn”, skrev hon bland annat.

Gwyneth och Chris dotter Apple

Nu har barnen alltså blivit äldre och dyker då och då upp i offentligheten med sina föräldrar. Som under nationella dotterdagen när Gwyneth Paltrow delade en bild på nu 17-åriga Apple.

“Åh, vad jag älskar dig”, skrev den stolta mamman då.

Gwyneth Paltrows son Moses

När nationella sondagen inträffade ett par dagar senare delade hon också en bild på 15-åriga Moses.

“En riktig hjärtesmältare”, skrev hon till den bilden.

Förra året släppte Coldplay sitt senaste album Music of the spheres. Och det visar sig att båda barnen hjälpt sin pappa. Apple har varit med och skrivit Let somebaody go, som också Selena Gomez är med på, och Moses sjunger på låten Humankind med sin far.

Och trots att Chris Martin och Gwyneth Paltrow av medvetet avparade och skilda så håller de ihop som vänner och föräldrar.

Coldplay-sångaren har gått vidare med kärleken och är nu ihop med skådespelaren Dakota Johnson och ryktet säger att de ska gifta sig i år.

Gwyneth Paltrow har också gått vidare och är sedan 2018 gift med manusförfattare och regissören Brad Falchuk.

Foto: TT

Se också: 5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte visste
1:13

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Gwyneth Paltrow du kanske inte visste

(1:13)

Slå på ljud