Gwen Stefanis släpper minikollektion – för hundar

Gwen Stefanis släpper minikollektion – för hundar

14 november, 2015

Gwen Stefani är senaste kändisen ut med att lansera något i en helt annan bransch än den de arbetar i till vardags. I dagarna släpps hennes kollektion med kläder för små hundar. 

Att personer som blivit kända för något plötsligt lanserar något helt annat är vi vana vid. Och det är väl egentligen inte konstigare än att du och jag har hobbys och ibland gör något som inte är vårt yrke? Hundar och deras kläder är (uppenbarligen) ett intresse som ligger Gwen Stefani varmt om hjärtat. I dagarna släpps hennes minikollektion med hundkläder– och accessoarer samt några leksaker. Tillsammans med amerikanska husdjursshopen Petco har hon tagit fram Harajuku Lovers by Gwen Stefani.

Och vilken hund vill väl inte ha en fluga/rosett från superkändisen Gwen runt halsen/örat? Well, de flesta… Men de hundar (läs: hussar och mattar) som känner att det står högst på önskelistan kan besöka Petco.com/HarajukuLovers. Priserna ligger mellan 5 och 20 USD, överkomligt ändå. Spana in den limiterade kollektionen här nedanför.

Foto Stella pictures/Splash/Petco/Harajuku Lovers