Gwen Stefani och Blake Shelton har gift sig – så var bröllopet

Gwen Stefani och Blake Shelton har gift sig

Heja kärleken! Gwen Stefani och Blake Shelton som förlovade sig under hösten har nu gift sig, och enligt uppgifter blev det en liten och intim ceremoni.
05 juli, 2021
TV: Se 5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte visste
0:45

Efter reklamen: TV: Se 5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte visste

(0:45)

Slå på ljud

I höstas förlovade sig Gwen Stefani, 51, och Blake Shelton, 45 – något de själva postade om på sociala medier.

”Hej Gwen Stefani, tack för att du räddade mitt 2020... och resten av mitt liv ... jag älskar dig. Jag hörde ett JA!”, skrev countryartisten Blake Shelton i ett inlägg på Instagram och postade en bild där vi kunde se att han friat till Gwen.

Även Gwen Stefani delade en bild som visade att paret förlovat sig, där hon stolt visade upp ringen.

”Ja tack!”, skrev Gwen i inlägget.

Gwen Stefanis förlovningsring

Och ringen gick inte av för hackor!

– Det verkar vara en rund eller i alla fall en oval sten med en pavé platinasättning, så jag tror att vi pratar om ett värde på 700.000 - 800.000 dollar, sa Katie Zimmerman, chef på smyckesföretaget Blue Niles, till sajten Marie Claire när hon gjorde en bedömning av Gwen Stefanis ring.

Summar motsvarar ungefär sju miljoner kronor.

När paret förlovade sig hade de varit tillsammans i fem år. De träffades på jobbet 2015, när de båda var coacher i talangprogrammet The Voice. På den tiden var de båda nyskilda, Blake från Miranda Lambert och Gwen från Gavin Rossdale.

En liten och intim vigsel

Och under helgen blev Gwen Stefani och Blake Shelton man och hustru! Vigseln ska ha varit liten och intim. Enligt Page Six ägde ceremonin rum på Blake Sheltons ägor som specialbyggts inför bröllopet. På bilder kan man se ett vitt partytält som byggts upp bredvid kapellet och flera matbord med parasoller runt omkring i trädgården.

Foto: TT

TV: Här är Hollywoods mest ikoniska kändispar
1:16

Efter reklamen: TV: Här är Hollywoods mest ikoniska kändispar

(1:16)

Slå på ljud