Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så gick det för paren i GVFÖ 2023

26 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
GVFÖ
Ännu en säsong av SVT-serien Gift vid första ögonkastet har kommit till ett slut. Och givetvis undrar vi vad som hände med paren och hur relationerna ser ut idag. Vi har samlat svaren här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

Årets upplaga av Gift vid första ögonkastet har bjudit på allt från skratt till dramatik. Som titeln avslöjar, gifter sig paren vid första ögonblicket de träffar varandra, och får i slutet av säsongen välja om de vill fortsätta som äkta makar – eller skilja sig. Nu har det gått närmare ett år sedan inspelningarna av årets säsong avslutades, och vi är såklart supernyfikna på vilka som har hållit ihop!

Så gick det för paren i årets GVFÖ

Vi har samlat alla paren i Gift vid första ögonkastet 2023, och hur relationerna är idag – varning för spoilers!

Annons

Stina Thunberg och Fredrik Lindberg

Sjuksköterskan Stina och produktchefen Fredrik är än idag lyckligt gifta! Inte nog med det, utan paret flyttade nyligen ihop och planerar dessutom att bjuda in till ytterligare en bröllopsfest.

– Planerna är att vi ska göra om bröllopsfesten i september, eftersom vi bara fick ha tio gäster var i programmet. Festen kändes väldigt stel på tv, men vi gillar party så den här gången blir det fest på riktigt, säger Stina till Aftonbladet.

Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand

Kärleken blev tyvärr inte långvarig för Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand. Trots att de båda sa ja till varandra i slutet av programmet, valde de att gå skilda vägar kort därefter. Idag har båda däremot funnit kärleken på varsitt håll. Lina ska nämligen flytta på deltid till Falköping tillsammans med sin kärlek Åke, och Alex har ett distansförhållande med nya flickvännen Sara.

Annons

Agust Örn Helgason och Caroline Axelsson

Redan innan programmet tog slut valde Agust och Caroline att avsluta kärleksexperimentet och gå skilda vägar.

– Jag känner att jag vet mer vad jag vill i dag, säger Agust i det sista avsnittet av GVFÖ och berättar att han ändå haft kontakt med några från programmet. Han avslöjar även att han börjat dejta någon ny.

Caroline berättar att hon efter programmet gick in en djup depression samt började gå i terapi. Hon fick senare diagnosen GAD (generaliserat ångestsyndrom), något hon tror har försvårat hennes dejtingliv tidigare. Men idag har Caroline gett sig ut i dejtningdjungeln på nytt och hittat kärleken.

Annons

– Det känns väldigt fint med den här personen, så kan man väl säga. Vi får se vart det leder. Men jag skulle fortfarande beskriva mig som singel, säger Caroline till Aftonbladet.

Ida Lind och Arvid Stark

Babylycka! Ida Lind och Arvid Stark har nyligen blivit föräldrar och tagit med sin nyfödda dotter Rakel hem från BB. I sista avsnittet av årets Gift vid första ögonkastet – Vad hände sen? dyker Ida upp med sin gravidmage, och enligt paret kom beslutet ganska snabbt att göra sig av med p-pillerkartan.

Annons

– Vi är inte 25 längre. Jag fyller 36 och Arvid har fyllt 35. Det hade nog varit skillnad om man varit 20. Jag kände att oavsett vad som händer med oss så kommer Arvid att bli en bra pappa så varför inte göra barn när man är förälskad och superkär, säger Ida till Aftonbladet.

– Sen var vi ödmjuka för att det ändå kan ta tid för många att bli gravida, men i vårt fall visade det sig vara en pang-matchning, det satt direkt, berättar Arvid.

Stort grattis!

Källa: Aftonbladet

Foto: TT, Instagram

Hedda Stiernstedts smultronställen i StockholmBrand logo
Hedda Stiernstedts smultronställen i Stockholm
Annons