Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Gröna Lund håller nattöppet och startar klubb

15 jul, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
gröna lund
Nattöppna attraktioner, DJ:s, barer, och ljuseffekter. Under sensommaren förvandlas Gröna Lund till en unik klubbmiljö.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Prosecco popsicles med röda bär – så gör du isglass med mouserande vinBrand logo
Prosecco popsicles med röda bär  – så gör du isglass med mouserande vin

Efter att ha fått hålla stängt i ett år satsar Gröna Lund nu på en maxad tivoliupplevelse. Förutom de ordinarie öppettiderna i sommar, lanserar de i slutet på augusti en utomhusklubb – Night Rider.

Det ska bli feststämning i varje vrå och ett minne för livet för gästerna genom musik, underhållning, mäktig belysning i hela parken och god mat och dryck, säger Gröna Lunds VD Magnus Widell i ett pressutskick.

Förfesta i någon av parkens barer

Under sex kvällar i augusti och september håller parken öppet från klockan 22 till midnatt för gäster med Night Rider-biljett.

Den riktigt festsugne kan även köpa biljett till ett pre-party som startar klockan 19.30 i en av de utvalda barerna The Spice Bar, Terrassen, Pontonen eller Dansken i nöjesparken. Samma tid erbjuds också ett dinner party med 2-rättersmeny på restaurang Biergarten.

Annons

DJ:s under bar himmel

Eventen som har 23-årsgräns arrangeras i samarbete med Heineken.

– Vem har inte fantiserat om att smyga in på Grönan efter stängning, åka allt man kan och dansa till DJ:s som spelar musik under bar himmel. Night Rider blir som en bra festival möter Mardis Gras korsat med Blade Runner. Härligt pumpande neon och feststämning i natten, säger Spendrups marknadschef Björn Mannervik, som ansvarar för varumärket Heineken i Sverige.

Nattöppna attraktioner på Gröna Lund

Under Night Rider-kvällarna är det fritt åk i de nio öppna attraktionerna; Monster, Eclipse, Ikaros, Jetline, Katapulten, Lustiga Huset, Kättingflygaren, Pop-Expressen och Twister.

Ett gäng 5-kampspel kommer även vara öppna för fritt spelande: Hang Time, Släggan, Boxer, Bonanza, Can Alley, Woody, Skeeball, Kentucky Derby, Skjutbanan, Pyramiden och Slangbellan.

– Det här har nog många drömt om att få göra och det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda det, säger VD Magnus Widell.

Mer info och biljetter hittar du på Gröna Lunds hemsida.

Foto: TT

Annons