Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Grimes om varför 1-åriga sonen X inte säger ”mamma” till henne

19 sep, 2021 
AvJessica Rådne
grimes
Artisten Grimes 1-åriga son X Æ A-12 har lärt sig hennes förnamn. Detta eftersom att hon helst inte vill bli kallad mamma.
Annons
TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattanBrand logo
TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

I maj 2020 kom Claire Elise ”Grimes” Bouchers, 33, och Tesla-vn:n Elon Musks, 50, första gemensamma barn till världen. Den lille sonen döptes till X Æ A-12. Det unika namnet kan uttalas på olika vis, Ecks Ash Archangel eller Ecks Ay Eye Archangel, beroende på vilken av föräldrarna du frågar.

Grimes själv säger X till sin son och föredrar att bli kallad vid sitt förnamn Claire tillbaka, berättar hon i en video med Vogue.

Tror att sonen känner av hennes ovilja

– Jag tror att det varit en pånyttfödelse för mig som konstnär att få barn. Det känns konstigt för mig att identifiera mig som mamma, säger Grimes till Vogue.

Annons

Magasinet följer Grimes bakom kulisserna när hon stylas inför årets MET-gala. Stjärnan förklarar att hon misstänker att hennes barn undermedvetet har uppfattat hur hon känner inför föräldraskapet.

– X säger ”Claire”, men han säger inte ”mamma”. Kanske kan han känna av vad jag tycker om ordet ”mamma”, vilket jag inte ens vet varför jag ogillar. Jag respekterar ordet, det är bara det att… jag kan inte identifiera mig med det, konstigt nog, säger hon.

Grimes vill dö på Mars

Grimes partner Elon Musik är grundaren av så väl elbilsföretaget Tesla som rymdprogrammet SpaceX . Han har skapat rubriker för sina planer på att kolonialisera planeten Mars. För Vogue berättar Crimes om sin dröm att få dö på Mars.

– Jag hoppas på att få dö på Mars. Det är mitt mål, jag hoppas kunna resa till Mars. Men jag tror inte att jag kommer resa ut i rymden innan 50, säger hon.

X Æ A-12 är Grimes första barn. Elon Musk är sedan ett tidigare förhållande pappa till sex söner, varav två är tvillingar och tre är trillingar. År 2002 fick han och dåvarande hustrun ett barn som dog i plötslig spädbarnsdöd strax efter födseln.

Se hela Vogues video med Crimes i spelaren nedan.

Källa: Cosmopolitan, Vogue

Foto: TT

TV: Veckans snackisar du inte vill missaBrand logo
TV: Veckans snackisar du inte vill missa

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons