Gravida Katy Perry om rädslan för att bli mamma

Katy Perry

Höggravida Katy Perry väntar sitt första barn tillsammans med skådespelaren Orlando Bloom. I en intervju med People avslöjar sångerskan hur hon kom över sin rädsla inför att bli mamma. Och hur hon nu ser fram emot att få uppleva den ovillkorliga kärleken.
06 augusti, 2020

Även megastjärnorna delar vår oro inför föräldraskapet och konstigt vore väl annars. Att bli förälder är ett stort ansvar som varar livet ut. I en intervju med det amerikanska livsstilsmagasinet People delar sångerskan Katy Perry öppet med sig om hur hon tidigare kände inför att bli mamma.

”Jag var verkligen livrädd för tanken (…) jag visste inte hur jag någonsin skulle kunna göra det. Det är galet. Jag kan knappt ta hand om mig själv!”, berättar sångerskan för People.

Katy Perry berättar vidare i intervjun att hon haft svåra depressioner under de senaste åren. Men att hon, efter att ha genomgått den bland kändisar populära terapimetoden Hoffman Process, i dag mår mycket bättre.

Enligt Katy Perry hjälpte terapin henne att bättre förstå sig själv, sina vanor och mönster.

”Nu är jag inte längre rädd för att bli mamma”, säger hon i intervjun.

Samtidigt tror hon att resan dit varit viktig.

”Jag är verkligen glad att jag hann uträtta en hel del, både personligen och professionellt, innan jag kom hit,” säger Perry som tillsammans med sin skådespelande partner nu är helt redo och ivriga inför deras gemensamma dotters födelse.

”Hon har två mycket ambitiösa, högljudda, oberoende och fritänkande föräldrar, så det kommer att smitta av sig,” gissar hon.

”Eller så gör hon uppror (…) och blir en blyg bokslukare”, säger hon i intervjun.

Oavsett menar sångerskan att det är viktigt att stötta barnets egna ambitioner och drivkraft. Men en sak som hon inte tvekar över är att Orlando kommer bli ”the good cop”.

”I’m the three F’s. I’m fun, firm but fair, säger Katy Perry till People.

Och som om det inte vore nog att snart bli nybliven mamma så släpper Katy Perry sitt sjätte studioalbum Smile den 28 Augusti.

Foto: TT, Instagram @katyperry.

Källa: People 

LÄS MER: 

Katy Perry om sin nyblivna gravidkropp – allt är så svullet

Nicki Minaj är gravid – här visar hon upp babymagen

Emma Frans i sommar i p1 – om den mörka tiden som nybliven mamma