Gravida Gigi Hadid visar upp magen för första gången

gigi hadid

Efter fansens frågor och spekulationer visar modellen Gigi Hadid nu upp sin bebisbula på magen för första gången. Hon förklarar också varför hon har valt att vänta så länge.
16 juli, 2020

Supermodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik väntar barn ihop, vilket TMZ var först med att rapportera. Källor till den amerikanska sajten berättade först om graviditeten, men några dagar senare bekräftade Gigi Hadid uppgifterna själv.

– Uppenberligen önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi Hadid i Jimmy Fallons talkshow via videolänk.

Döljer graviditeten på sociala medier

Under coronakarantänen har paret tillbringat tid ihop på Gigi Hadids familjegård i Pennsylvania, USA. Både Gigi och hennes familj har lagt upp flera bilder från gården, och många nyfikna fans har hållit utkik efter en liten bebisbula på modellens mage. Dock har ingenting synts.

På en bild som Gigi Hadids pappa la ut nyligen hade han täckt för dotterns mage med en liten emoji i form av en älva.

Gigi Hadid ryter ifrån

Många fans har ifrågasatt varför de aldrig får se magen. När Gigi Hadid för några veckor sedan hade en livesändning på Instagram undrade många varför magen inte syntes.

Många menade att hon medvetet dolde magen genom att ha stora, bylsiga kläder på sig, och media rapporterade om hur Gigi Hadid gick till väga för att dölja magen. Påståendena fick Gigi att reagera starkt.

”Dölja.. Jag satt i en stor sparkdräkt och framifrån och från sidan är två helt olika saker – inte för att jag medvetet satt så eller försökte dölja något. Jag kommer stolt och glatt att visa er när jag känner för det, tack” skrev hon på Twitter.

Visar nu upp magen

I en livesändning på Instagram nyligen valde hon dock att för första gången visa upp sin växande mage. Hon förklarade att hon inte har velat lägga upp massa bilder på sin graviditet då hon anser att det skulle kunna ta fokus från viktigare saker som Black Lives Matter-rörelsen och coronapandemin.

– Min graviditet är inte det viktigaste som händer just nu i världen. Folk har dött på grund av coronaviruset och det händer  fortfarande. Sedan kom vi in på det akuta ämnet gällande Black Lives Matter-rörelsen och jag tycker att vår närvaro på sociala medier ska användas till det istället, berättar modellen på Instagram

Dock ger hon fansen en första glimt på sin mage, och lovar att det kommer att komma bilder framöver.

– Jag har tagit massa bilder på min kula och skickat dem till vänner och familj, och det har varit så gulligt och roligt och jag har försökt att dokumentera allt för folk säger att jag inte får glömma det, säger Gigi Hadid.

Här visar gravida Gigi Hadid upp sin mage för första gången:

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

Kändisarna som väntar barn 2020

Allt om relationen mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

Gigi Hadid och Zayn Malik gör slut – så här skrev de om varandra