Gravida Gigi Hadid avslöjar sina udda cravings

Gravida Gigi Hadid avslöjar sina udda cravings

Den höggravida supermodellen Gigi Hadid avslöjar nu sina gravid-cravings. Och vi, vi relaterar – trots att vi inte har en bulle i ungen.
11 september, 2020

Gigi Hadid och Zayn Malik blir snart föräldrar åt ett litet liv som just nu bakas i supermodellens mage. Det började spekuleras i om paret väntade barn redan veckor innan de själva bekräftade den glada nyheten om att familjen växer. Trots att Gigi helst gått ut med graviditeten själv innan det började spekuleras i media tackade hon så hjärtligt för alla fina ord som hon och artisten fått efter avslöjandet.

– Vi är väldigt förväntansfulla, glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi Hadid i Jimmy Fallons talkshow via videolänk, där hon först bekräftade sin graviditet.

Och efter att nyheten väl var bekräftad av den blivande mamman har hon delat med sig av en hel drös med vackra gravidbilder på sig själv – och vi, likt resten av världen, älskar det!

Det dröjer heller inte länge tills den lilla i magen kommer till världen, om allt går som det ska. I september är Gigi beräknad att föda.

Gigi Hadid avslöjar sina gravid-cravings

Har du någon gång känt för att beställa hem en hel box med cupcakes – enbart åt sig själv? Ja, då är du inte ensam. Det var precis vad Gigi Hadid gjorde häromveckan, något hon skrev om på Twitter.

Men cupcakes är inte det enda som den gravida supermodellen suktar efter. Hon erkänner i samma veva att hon har cravings efter brownies, och inte vilka brownies som helst, utan något kallat ”supreme triple chunk brownies”… Hm ja, det låter… mäktigt. Hemmagjord ranch-dipp med morötter är också en favorit.

Men det låter som något vi brukar vara sugna på, ibland… även om vi inte är gravida, eller?

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadid visar upp sitt nyrenoverade townhouse i NYC

Allt om relationen mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

Kenza Zouiten Subosic om skuldkänslorna över andra graviditeten