Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Nu kommer en ny kanal som bara visar julfilmer

25 sep, 2018 
AvJohanna Lejon
Nu finns en tv-kanal som bara visar julfilm.
Älskar du julen och julfilmer? Då har vi glada nyheter till dig! Nu kommer en tv-kanal som bara visar just dessa filmer.
Annons

Faller julfilmer som Ensam Hemma och The Holiday dig i smaken? Ja, stort grattis! Då kommer du förmodligen att bli som ett barn på julafton av denna nyhet. Nu rapporterar nämligen Lad Bible, och Expressen, att det kommer en tv-kanal som bara, ja vi menar BARA, visar julfilmer.

Hur mysigt låter inte detta? I går, den 24 september, var det ju dessutom bara tre månader kvar till julafton. Så för alla julälskare är det HÖG tid att börja räkna ner.

Tv-kanalen går under namnet True Christmas

”True christmas lanseras i Storbritannien, och kommer vara tillgänglig på Sky, Virgin och Freeview. Än är det inte klart om kanalen kommer finnas i andra länder också”, skriver Expressen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Enligt sajten Lad Bible kommer tv-kanalen Tru Christmas att visa enkom julfilmer fram till januari. Hur drömmigt?

Dessutom har man redan nu avslöjat en del av utbudet, alltså filmerna som ska visas. Bland annat kommer man att visa titlar som All I want for christmas, Borrowed hearts och Single Santa seeks Mrs Claus.

Läs mer:

Annons