Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Grattis alla mugglare! Nu har det öppnat ett Harry Potter-café

13 jun, 2019 
AvEmma Castman
Har du planer på att besöka New York och älskar allt som har med trolleri att göra? Då bör du besöka Steamy Hallows – stadens alldeles egna Harry Potter-café.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var i februari i år som det Harry Potter-inspirerade caféet Steamy Hallows slog upp portarna i East Village, New York. På kort tid har stället blivit en självklar favorit bland stadens trollkarlsfans – och det är lätt att förstå varför. Ett steg in i lokalen och det känns som att man befinner sig i en annan värld. Caféet är nämligen smyckat med allt från svävande ljus och uppstoppade ugglor till flygande kvastar och rykande kittlar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

På menyn finns kaffe, te och varm choklad men också en rad olika trolldrycker med namn som Love Potion, Basic Witch och El Diablo. Därtill finns självklart Butter Beer med på menyn – en klassisk Harry Potter-dryck toppad med grädde och ätbart guldglitter.

Steamy Hallows – pop up-café med tillhörande butik

Det var tidningen Cosmopolitan som först rapporterade om nyheten om Steamy Hallows, och enligt dem gäller det att skynda om man vill ta del av en kopp trolldryck. Steamy Hallows är nämligen ett pop up-café, och det är därför oklart hur länge stället kommer att hålla öppet.

Annons

Förutom café finns även en liten butik i lokalen där Steamy Hallows erbjuder sina kunder att köpa en rad olika prylar på temat trolleri och häxor.

Nedan syns bilder från Steamy Hallows Instagramkonto:

https://www.instagram.com/p/ByDnf1Qn4mE/

Annons

Foto: Warner Bros

Läs mer:

JK Rowling avslöjar: 4 nya Harry Potter-böcker på gång!

Grattis mugglare! Nu kan du bo som Harry Potter – i Skottland

Studie: Barn som läser Harry Potter blir bättre människor

Annons