Grammy Awards 2020: Här är stjärnorna på röda mattan

Ariana Grande och alla kändisar på Grammy awards 2020

I natt delades det ärofyllda musikpriset Grammy Awards ut i Los Angeles. Som vanligt bjöd kändiseliten på glammiga looks. Här har vi samlat guldkornen från röda mattan.
27 januari, 2020

Till Grammygalan strömmar gräddan av världsartister, modeller och celebriteter. På röda mattan strålar de ikapp men som vanligt är det några som stjäl lite extra glans från de andra.

Ariana Grande toppar årets look-lista. Hon bar en drömmig gräddbakelse i grå tyll signerad Giambattista Valli. Klänningen stylades med den höga hästsvans som blivit hennes signum och silkeshandskar som gick upp över armbågarna.

Billie Eilish som har en edgy och säker stil bar kvällen till ära Gucci i svart och lime. Hon matchade med så väl hår som naglar – och munskydd! Svenska världsartisten Tove Lo strålade också på röda mattan med en grå kostym och rosa accessoarer.

Gamla favoriter dök upp

Några gamla favoriter passade dessutom på att visa upp sig. Vem minns inte kanadensiskan Shania Twain som hade hits med låtarna Man! I Feel Like a Woman! och That Don’t Impress Me Much? Eller barnstjärnan JoJo som nu vuxit upp? För att inte tala om far och dotter, Ozzy och Kelly Osbourne.

Ja, i år fick Lizzo, Ariana Grande, Billie Eilish, Chrissy Tiegen med flera ELLE att tappa hakan. Spana in de allra bästa klänningarna och outfitsen nedan!

Här är bilder från röda mattan på Grammy Awards 2020

Ariana Grande.

Alessandra Ambrossio.

Billie Eilish.

Blac Chyna.

Camilla Cabello.

Chrissy Teigen.

H.E.R.

Heidi Klum.

JoJo.

Keltie Knight.

Kevin och Danielle Jonas.

Lilli Signh.

Lizzo.

Ozzy och Kelly Osbourne.

Rosalia.

Shania Twain.

Skrillex.

Tess Holliday.

Tove Lo.

Foto: TT

Läs mer:

Billie Eilish historisk vinnare på Grammy Awards 2020

Här är vinnarna av Grammygalan 2020

10 saker du behöver veta om Billie Eilish