Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Gör som kändisarna – så roar de sig under hemkarantän

18 mar, 2020 
AvMalin Ny
Justin Bieber och Hailey Bieber.
Sångerskan Pink lär sig laga ravioli och Justin Bieber och Hailey Bieber lägger upp dansmoves på TikTok. Så här roar sig kändisarna under coronakarantänen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Coronapandemin fortsätter att påverka hela världen och många kändisar uppmanar nu andra att stanna hemma för att stoppa spridningen av viruset. En hel del kändisar har också försatt sig i hemkarantän, och så här underhåller de sig själva under tiden:

Justin Bieber och Hailey Bieber

Både Justin Bieber och Hailey Bieber befinner sig i hemkarantän just nu och får bland annat tiden att gå genom att dansa. Hailey bestämde sig för att gå med i TikTok i dagarna och i hennes allra första inlägg på den populära appen syns hon utföra en synkad koreografi tillsammans med maken som redan har blivit viral.

Annons

Jessica Alba

Jessica Albas barn är bland miljontals elever som stannar hemma på grund av coronapandemin i USA. Skådespelerskan verkar dock inte ha några problem med att underhålla sina tre barn, i går lade hon nämligen upp ett klipp på TikTok där hon gör en koreografi tillsammans med 11-åriga dottern Honor.

Sophie Turner och Joe Jonas

Sophie Turner och Joe Jonas befinner sig i hemkarantän just nu och får tiden att gå genom att bygga ett enormt legoslott med Harry Potter-tema. Paret lade först ut en uppdatering på TikTok där de skrev att de höll ”på att bli galna” av tristess, men lyckades alltså hitta något att sysselsätta sig med och av videon att döma har de verkligen talang för legobyggande!

Annons

 

Natalie Portman

Skådespelerskan Natalie Portman får tiden att gå genom att laga mat och lade nyligen upp ett recept på en rödbets- och potatissallad till sina följare. I en video på Instagram syns hon laga salladen själv och hon delar även med sig av ett miljövänligt skönhetstips – nämligen att spara rödbetssaften som blir över vid matlagningen för att använda som en ingrediens till hemmagjort smink.

Lizzo

Sångerskan Lizzo får tiden att gå genom att spela sitt favoritinstrument, flöjt! Artisten har fått ställa in de flesta sina konserter nyligen och lade i veckan upp ett ett 30 minuter långt klipp på Instagram där hon har gjort ett slags meditationsmantra med hjälp av instrumentet. I videon är hon även omgiven av kristaller.

Annons

“Ett meditationsmantra som framhäver healing under den här globala krisen. Använd i din egen takt. Älskar er!”, skriver hon i inlägget.

P!nk

Sångerskan P!nk har uppdaterat sin Instagram flitigt sedan ett par dagar tillbaka då hon befinner sig i hemkarantän. Hon verkar väldigt mån om att göra något konstruktivt av den lediga tiden och har bland annat synts lära sig laga hemmagjord ravioli.

Artisten har dessutom berättat att hon försöker lära sig piano under karantänen och i dagarna lade hon upp en video där hon visar upp vad hon har lärt sig och framför en egen version av Bob Dylan-låten Make you feel me love.

Annons

“Gratis konsert slash pianolektioner från mitt hjärta till ert. För att ni ska känna min kärlek“, skriver hon i inlägget.

Foto: TT

LÄS MER:

Så klarar ditt förhållande coronakrisen – bästa tipsen

Filmstaden stänger alla biografer på grund av corona

MET-galan 2020 inställd på grund av corona

Annons