Gisele Bündchens krav på maken – efter att ha anlitat skilsmässoadvokater

05 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Gisele Bunchen och Tom Brady
Gisele Bündchen och Tom Brady uppges ha anlitat en varsin skilsmässoadvokat efter rykten om att paret flyttat isär. Nu ställer Gisele kravet på maken att göra något storslaget för att rädda parets relation, rapporterar US Weekly.
Annons
7 saker du vill veta om supermodellen Gisele Bündchen
7 saker du vill veta om supermodellen Gisele Bündchen

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om ett uppbrott mellan stjärnmodellen Gisele Bündchen och NFL-proffset Tom Brady. Enligt en källa till Us Magazine ska paret flyttat isär redan i somras – och nu anlitat skilsmässoadvokater, rapporterar tidningen.

Gisele och Toms äktenskap

Victorias Secret-modellen Gisele Bündchen och amerikanska fotbollsspelaren Tom Brady gifte sig 2009. De fick senare sonen Benjamin samma år och dottern Vivian 2012. Tillsammans flyttade sedan hela familjen till Boston för att stötta Tom Bradys fotbollskarriär, där de bott under hela barnens uppväxt – något Gisele pratade om i en intervju med ELLE i början av året.

Annons

– Jag har verkligen gjort min del i detta, vilket har varit att stötta Tom. Jag flyttade till Boston och fokuserade på att skapa en trygg och kärleksfull miljö för mina barn att växa upp i, samtidigt som jag stöttade Tom att uppfylla sina drömmar. Att se mina barn växa och bli dem fina små människorna som dem är, och se honom lyckas i sin karriär, har gjort mig lycklig. Och vid den här tidpunkten i mitt liv, så känner jag att jag gjort det bra nog, berättade Gisele och forsatte:

– Såklart har jag mina orosmoln också, det är en väldigt våldsam sport och jag hade också gärna sett att han var mer närvarande i våra barns liv. Jag har haft dem samtalen med honom många gånger, men i slutändan är det upp till var och en att ta sina egna beslut.

Toms besked om NFL-karriären

Samtidigt kom uppgifter i februari att Tom Brady väljer att lägga fotbollskarriären på hyllan efter 22 säsonger i laget New England Patriots, med anledningen att det blivit dags att lägga sin tid på andra saker som kräver hans uppmärksamhet – bland annat sina barn och sin fru.

Annons

– Jag tänker att min fru har fått ta hand om hushållet väldigt länge nu och jag vet att det är många andra saker hon vill uppnå rent karriärmässigt. Hon har inte kunnat jobbat mycket de senaste 10, 12 åren, vilket är ett problem som är svårt att lösa utan att jag går i pension, berättade Brady.

Gisele och Toms spricka

Två månader senare drog Tom Brady dock tillbaka sin pensionering och valde istället att fortsätta spela för laget, något en källa till US Weekly menar skapade en spricka i Gisele och Toms äktenskap.

– De försöker lösa saker och ting och komma ur starkare från det här, men Gisele är inte glad över hans beslut, berättade källan.

Senare under året kom även uppgifter att paret valt att flyttat isär. Och nu ska dem också anlitat en varsin skilsmässoadvokat. Enligt en källa till US Weekly väntar nu Gisele på att maken ska anstränga sig för att rädda deras äktenskap.

– Gisele väntar på att Tom ska göra något storslaget för att visa sitt stöd till henne, berättar en källa för tidningen.

Källa: US Weekly, Foto: TT, Instagram

Annons