Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Så ser Gina Dirawis kärleksliv ut – Molly Sandéns avslöjande

20 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Molly Sandén och Gina Dirawi
Gina Dirawi är inte allt för öppen med sitt kärleksliv men nu avslöjar plötsligt vännen Molly Sandén hur det ligger till. Mitt på Grammisgalans röda matta delade Molly med sig av Ginas relationsstatus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022Brand logo
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022

Gina Dirawi syntes flitigt i tv-rutan och ledde stora produktioner som Idol och Melodifestivalen tills hon tog ett kliv tillbaka. Framgångarna var många men de kom med ett dyrt pris, i flera års tid har Gina levt under hot. Den turbulenta tiden gjorde att Gina Dirawi tog ett kliv tillbaka från rampljuset.

Men att Gina slutade synas i tv-sammanhang betydde dock inte att hon satte karriären på paus. De senaste åren har hon debuterat både som författare och artist. Dessutom är hon nu aktuell med sin SVT-serie Gina Dirawi lever och dör som är ett program hon gör om sin existentiella ångest.

Molly Sandéns avslöjande om Ginas kärleksliv

Gina som själv har lett Grammisgalan flertal gånger gästade även årets upplaga. Tillsammans med artisten Molly Sandén strålade Gina på röda mattan. För ELLE berättade de båda om sina klädval.

Annons

– Det här är Rave Review blandat med en palestinasjal från någonstans, säger Gina.

– Det här är ett Ganni-set och mitt nya husdjur, säger Molly och håller fram sin glittrande Prada-väska.

Molly Sandén och Gina Dirawi

De både hade höga förhoppningar om en härlig kväll med Sveriges artistelit. Under intervjun med ELLE avslöjade dessutom Molly sina planer för kvällen.

– Du ska ju flörta med någon ikväll, det är mitt mål med kvällen. Att hon ska göra det, säger Molly och tittar på Gina.

Hur ska du lösa det då?

– Det kommer hon att lösa själv. Titta på henne, säger Molly.

Gina kommenterar först att det inte kommer att ske men poserar sedan glatt efter att Molly hyllat hennes look. Gina brukar själv inte dela med sig om allt för mycket gällande privatlivet men det låter iallafall på Molly som att Gina idag är singel.

Foto: TT Reporter: Olivia Henriksson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons