Gillar du Zendaya i Euphoria? Här är 3 andra serier med henne

01 apr, 2020 
AvMalin Ny
Zendaya i Euphoria.
Zendaya Coleman slog igenom för den breda massan i serien Euphoria. Men visste du att hon även har varit med i flera andra stora produktioner? Här är tre andra serier med Zendaya som du kommer att gilla.
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDb
10 serier med högsta betyg på IMDb

Redan innan Zendaya Coleman, 23, gjorde succé som Rue Bennet i succéserien var hon ett känt namn för många. Bland annat syntes hon i Beyoncés mäktiga musikvideo till Lemonade, och dessutom har hon skådespelat ända sedan hon var sex år gammal. Förutom att hon har synts i en rad stora filmproduktioner och framgångsrika serier har hon haft en framgångsrik musikkarriär – debutalbumet Zendaya släppte hon som 17-åring.

Här är tre serier med  Zendaya Coleman!

The O.A

I Netflix-serien The O.A, som handlar om Prairie Johnson som har varit försvunnen i sju år för att sedan plötsligt hittas på en bro, kan vi se Zendaya i rollen som Fola i seriens andra säsong. Karaktären Fola är en av de som spelar spelet Symphony i serien, och som ger polisen Karim råd kring spelet. Hon medverkar i tre avsnitt av serien.

K.C Undercover

K.C Undercover är en amerikansk ungdomsserie som sändes mellan 2015-2018,  och i Disney-serien spelar Zendaya den hemliga agenten K.C Cooper som måste spåra en hemlig kod till ett farligt datorvirus.

Annons

Shake It Up

Även Shake It Up är en Disney-serie som hade premiär år 2010 och som kom i tre säsonger. Serien kretsar kring de 13-åriga tjejerna Cecilia ”CeCe” Jones (spelad av Bella Thorne) och Raquel ”Rocky” Blue (spelad av Zendaya) som har drömt om att bli professionella dansare sedan de var små. De får jobb som bakgrundsdansare i den lokala TV-showen Shake it Up, Chicago och båda bryter mot alla regler som finns för att nå toppen.


Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar