Gigi Hadids bild på Zayn Malik och dottern Khai efter uppbrottet

Gigi Hadids bild på Zayn Malik och dottern Khai efter uppbrottet

I höstas nåddes vi av uppgifter om att Gigi Hadid och Zayn Malik gått skilda vägar. Nu delar Gigi en bild på Zayn och deras gemensamma dotter när hon hyllar honom på Fars dag.
20 juni, 2022
1:44

Efter reklamen: Gigi Hadids stilresa genom åren

(1:44)

Slå på ljud

Gigi Hadid och Zayn Malik blev föräldrar till dottern Khai i september 2020, och sedan dess har de varit måna om hennes integritet. När dottern var tio månader skrev Gigi ett långt meddelande som hon delade på Twitter i vilket hon bad om att paparazzis och andra inte skulle ta eller publicera bilder på deras barn – något de beslutat sig för att själva inte göra tills dess att hon är stor nog att bestämma själv.

Uppbrottet mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

Under hösten gick Gigi Hadid och Zayn Malik skilda vägar, enligt uppgifter. Det i samband med en konflikt mellan Zayn och Gigis mamma Yolanda Hadid.

– Gigi och Zayn är inte tillsammans just nu. Men de är båda bra föräldrar. Just nu delar de på ansvaret över dottern, sa en källa till TMZ då.

Efter konflikten mellan Yolanda och Zayn dömdes han till ett års villkorlig dom. Enligt ett dokument som People tagit del av ska Zayn Malik bland annat ha greppat tag i sin svärmor och ”knuffat in henne i en byrå, vilket orsakade psykisk ångest och fysisk smärta”. Enligt dokumentet ska han även ha trakasserat Gigi i ett telefonsamtal, och förolämpat sin svärmor grovt.

Ikoniska bilder på när kändisarna fyllde 21

Han fick då också besöksförbud mot Yolanda Hadid och hennes säkerhetsvakt, som han ska ha agerat fysiskt mot.

Hyllningen till Zayn Malik på Fars dag

Nu har Gigi delat en bild på Zayn, för första gången efter uppbrottet. Under fars dag, som i USA var under söndagen, hyllade Gigi både sin egna pappa Mohammed Hadid och sin dotters pappa, Zayn.

”Glad fars dag till min gulliga pappa. Jag älskar dig”, skriver hon i en Instagram story när hon hyllar sin egna pappa, följt av en annan story där hon delar en bild på Zayn och dottern Khai.

Som tidigare nämnt har Gigi och Zayn beslutat sig för att inte dela bilder på dottern, därför syns inte så mycket mer än dotterns små fötter. Vi ser också delar av Zayns tatuerade ben, händer och armar.

”Och till Khais pappa!!!”, skriver hon därtill.

Foto: Instagram/TT