Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Gigi Hadid visar upp sitt nyrenoverade townhouse i NYC

27 jul, 2020 
Av
Gigi Hadid ny lägenhet
I ett år har supermodellen Gigi Hadid jobbat med att få i ordning sin nya lägenhet i NoHo, New York. Nu visar hon upp resultatet och ”Wow” är en passande reaktion!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

Kring 60 miljoner kostade lägenheten i New York som Gigi Hadid köpte och började ”rusta upp” i fjol, skriver amerikanska Elle. Stjärnan har designat och dekorerat hemmet som blev klart precis när coronapandemin bröt ut och hon lämnade stan tillsammans med sin fästman, sångaren Zayn Malik. 

Stjärnan har nu själv postat bilder på den färdiga lägenheten och beskrivit processen. Häng med på husesyn!

Vill slå ihop två lägenheter

Lägenheten ligger i NoHo på Manhattan i NYC. Området har fått sitt namn eftersom det ligger norr om Houston Street. Det är ett fashionabelt område med höga priser och celebra grannar. Gigi äger två fastigheter i samma byggnad, en tvårummare  med 2,5 badrum värd 40 miljoner kronor, och det townhouse värderat till 60 miljoner kronor som hon nu visar upp. Superstjärnan som går i väntans tider tillsammans med fästmannen har planer på att så småningom slå ihop de två fastigheterna, men där är hon inte ännu, skriver New York Post. 

Annons

Mamma gav smakråd

Hon köpte sitt townhouse tre år efter att hon köpt tvårummaren.  Townhouset är i två plan med tre sovrum, tre och ett halvt badrum, samt en arkitektritad terrass med eldstad, grill och utekylskåp.

”Jag spenderade hela förra året med att designa och kurera mitt drömprojekt/drömställe. Självklart stod det färdigt precis innan vi lämnade stan för karantän… Men jag ser fram emot att få spendera tid där och njuta av alla speciella hörn”, skriver hon på Instagram och tackar sin mamma för alla goda inredningsråd.

”Hon kallade mig för tokig när det var befogat”, tillägger hon.

Pastaskåp och parfymvägg

I ett bildspel visar Gigi upp sovrummen, det lyxiga köket, den vackra trappen och detaljer ur inredningen. På tal om detaljer är det flera som sticker ut. Vad sägs om fyra färggranna pastaskåp och en hel parfymvägg?

Ett av badrummen har tapetserats med vintageomslag från The New Yorker, och på en vägg hänger en tavla som välkomnar ”alla åldrar, hudfärger, storlekar, kulturer, kön, trosuppfattningar, religioner, typer och människor”. Så fint!

Annons

Ta själv en titt på bilderna från Gigis Instagram nedan, och se vad just du fastar lite extra för.

Gigi Hadid soffa
Gigi Hadid trappa
Gigi Hadid hylla
Annons
Gigi Hadid parfymer
Annons

Källa: Elle, New York Post

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Gravida Gigi Hadid visar upp magen för första gången

Allt om relationen mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

8 roliga detaljer du missat helt i Monicas Vänner-lägenhet

Annons