Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Gigi Hadid: Jag födde Khai utan smärtstillande – med Zayns hjälp

04 feb, 2021 
AvJessica Rådne
Fem månader efter att Gigi Hadid, 25, välkomnat sitt och Zayn Maliks, 28, första barn berättar supermodellen nu detaljer från förlossningen som skedde i deras hem. ”Zayn kände sig hjälplös”, säger hon till Vogue.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paretBrand logo
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

I september 2020 blev supermodellen Gigi Hadid och One Direction-stjärnan Zayn Malik föräldrar till en liten dotter som de gett namnet Khai. Nu berättar Gigi för första gången om hur födseln gick till väga – i parets hem.

Det skriver People och hänvisar till en intervju i ett kommande nummer av tidningen Vogue.

Satt i uppblåsbart badkar

För på grund av den rådande coronapandemin ville förstföderskan Gigi få till en ”fridfull ankomst till världen” för sin bebis. Hon och Zayn beslutade därför att födseln skulle ske hemma i sovrummet. Gigi tog inga smärtstillande och titulerar sig numer stolt en ”djurisk kvinna” som klarade av förlossningen på naturligt vis.

Gigi berättar för Vogue att pojkvännen Zayn Malik närvarade vid förlossningen liksom hennes mamma Yolanda Hadid, syster Bella Hadid, Gigis assistent samt en barnmorska.

Förlossningen skedde i ett uppblåsbart badkar som de placerat i parets sovrum. För att undvika att familjens tre katter och hund skulle klösa hål i badkaret valde de att tillfälligt låta dem tas om hand.

Annons

Zayn Malik tog emot bebisen

Gigi berättar vidare att Zayn tog emot dottern i vattnet.

”Jag förstod inte ens att hon kommit ut. Jag var så slutkörd, och när jag tittade upp höll han henne. Det var så gulligt”, säger hon till tidningen.

Den nyblivna mamman förklarar att hon ”säkert såg helt galen ut” under förlossningen och att Zayn kände sig ”hjälplös”.

”Z var liksom 'Så där kände jag mig! Du känner dig så hjälplös när du ser den du älskar ha ont'”

Valde bort smärtstillande

Modellen förstod tidigt att smärtan skulle bli närmast outhärdlig, förklarar hon. Men hon valde ändå att uppleva den och gå in med inställningen av att ”det är som det är”.

”Det fanns absolut en punkt när jag tänkte 'Undrar hur det skulle vara med epidural, hur det skulle göra skillnad' Min barnmorska tittade på mig och sa 'Du är förbi det. Ingen kan hjälpa dig. Du har passerad punken för epidural i vilket fall, så du skulle behöva krysta precis på samma vis även i en sjukhussäng'”.

Efter förlossningen tittade Gigi och Zayn varann i ögonen och enades om att det behöver dröja ett tag innan de går igenom någonting liknande igen.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadid visar upp kroppen – fyra månader efter förlossningen

Så har Gigi Hadid och Zayn Maliks relation förändrats efter dotterns födsel

Gigi Hadid visar upp dotterns mysiga barnrum – kika in!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons