Gigi Hadid bekräftar – väntar barn med Zayn Malik

Gigi Hadid och Zayn Malik

En dag efter att ryktet gick om Gigi Hadids graviditet bekräftar nu supermodellen med egna ord att så är fallet. ”Vi önskar att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor”, säger Hadid.
01 maj, 2020

Gigi Hadid, 25, och Zayn Malik, 27, väntar sitt första barn ihop. Det bekräftade Gigi själv när hon på torsdagen gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk.

– Uppenberligen önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, säger Gigi.

Nyheten läckte först ut i amerikansk media på onsdagen. Uppmärksamma fans hade redan då upptäckt en rad hintar i Gigis sociala medier.

Gigi Hadids mamma avslöjade nyheten

För i helgen som gick firade Gigi Hadid sin 25-årsdag. I en bild som hon postade på Instagram står hon och håller i sifferballonger. Ballongerna har rosa och blå snören. Fansen började då misstänka att Gigi även hade passat på att fira ett så kallat gender reveal party där könet på en kommande bebis avslöjas.

På onsdagen postade Gigi en bild i sin Instagram story på kvällens middag, rätten pasta vodka. Men, poängterade Gigi, hennes pasta innehöll ingen vodka. Varför då, frågade fansen?

Till slut var det Gigis egen mamma, Yolanda Hadid, som berättade för holländsk media att hon skulle bli mormor.

– Självklart är vi väldigt exalterade. Jag är exalterad över att bli mormor i september, sa Yolanda till RTL Boulevard.

Det återstod då inte annat för Gigi än att själv bekräfta nyheten för Jimmy Fallon. Talkshow-värden som har två barn passade på att ge henne några goda råd under segmentet.

”Grattis till Zayn också”

– Jag vill inte vara den där personen som säger ”de växer upp så fort så njut av det nu”, men det är faktiskt sant. Så överdriv inte men var närvarande, säger Fallon till Hadid.

– Ja, jag försöker och speciellt under dessa omständigheter är det en trevlig guldkant att kunna vara hemma tillsammans och verkligen uppleva det dag för dag, svarar Hadid.

– Grattis till Zayn också, och om ni behöver någonting, ring farbror Jimmy, säger Fallon.

Gigi och Zayn började dejta 2015 men gjorde slut 2018. I vintras återförenades de efter uppbrottet och har varit ett par igen sedan dess. Gigi är gravid i 20:e veckan.

Källa: Hollywood Reporter, TMZ

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadid och Zayn Malik gör slut – så här skrev de om varandra

Här är supermodellen Gigi Hadids nya superfrisyr

Uppgifter: Gigi Hadid och Zayn Malik väntar barn ihop