Gigi Hadid avslöjar hur långt det är kvar till födsel

Då föds Gigi Hadids barn

Supermodellen och blivande mamman Gigi Hadid avslöjar nu hur många veckor det är kvar till beräknad födsel. Och det är kortare än vi trott!
01 september, 2020

Den 26 juli fotograferade Gigi Hadid, 25, sin växande mage i en fotosession som fick fansen att älska henne ännu mer. I veckan som gick postade hon de första bilderna från fototillfället, och nu har hon lagt upp ytterligare fler. I ett av de senaste inläggen står vilken vecka hon var i när bilderna togs – nämligen vecka 33.

Kan föda nästa vecka

Det innebär, med lite huvudräkning, att om hon var i vecka 33 den 26 juli när bilderna togs så är hon i vecka 39 nu. En graviditet varar i cirka 40 veckor vilket alltså innebär att Gigi Hadid och pojkvännen Zayn Maliks barn kan komma att födas när som helst nu!

Det har sedan tidigare varit känt att paret väntar barn i september, men inte exakt när. Om den lille håller sig till precis 40 veckor i magen är beräknad födsel kring den 13 september 2020.

Därför visade Gigi inte upp magen

Under corona har de blivande föräldrarna tillbringat tid ihop på Gigi Hadids familjegård i Pennsylvania, USA. Både Gigi och hennes familj har lagt upp flera bilder från gården, och många nyfikna fans har hållit utkik efter en liten bebisbula på modellens mage. Det var först i juli som Gigi visade upp den växande magen för första gången. Hon förklarade också varför hon valt att vänta:

– Min graviditet är inte det viktigaste som händer just nu i världen. Folk har dött på grund av coronaviruset och det händer fortfarande. Sedan kom vi in på det akuta ämnet gällande Black Lives Matter-rörelsen och jag tycker att vår närvaro på sociala medier ska användas till det istället, berättade modellen på Instagram.

Så nu när hon delat massvis med vackra magbilder, återstår bara att invänta första fotot på bebisen.

Källa: Elle USA

Foto: TT

LÄS MER:

Allt om relationen mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

Gigi Hadid visar upp sitt nyrenoverade townhouse i NYC

Gravida Gigi Hadid visar upp magen för första gången