Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Gigi Hadid är tillbaka på catwalken – 6 månader efter förlossningen

08 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Gigi Hadid är tillbaka på catwalken igen, sex månader efter dottern Khais födsel i september.
Gigi Hadid är tacksam över att vara tillbaka på catwalken igen, sex månader efter dottern Khais födsel i september. Strax efter sin comeback hyllar hon även modedrottningen Donatella Versace.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

I september förra året kom kärleksbarnet till supermodellen Gigi Hadid och den forna One Direction-medlemmen och artisten Zayn Malik med storken. Och ja, det blev en liten dotter – vars namn de länge höll hemligt. Fram tills i slutet på januari då paret (äntligen) avslöjade att flickans namn är Khai.

För ett par veckor sedan avslöjade Gigi Hadid att hon var tillbaka på jobbet, om än bara för en liten stund. För på sina sociala medier-kanaler delade hon med sig av backstage-videos från en plåtning med ett stort sminkmärke.

”Första dagen med Maybelline för i år”, skrev hon när hon publicerade filmklippen i slutet på januari.

Gigi Hadid är tillbaka på catwalken

Men nu, sex månader efter dotterns födsel, tar då Gigi Hadid ännu ett kliv in tillbaka till arbetslivet efter mammaledigheten när hon återigen äntrade catwalken för Versace nu i dagarna.

”Öppna och stänga Versace, det är alltid en ära och det var onekligen den bästa comeback:en”, skrev hon en stund efter sitt mannekängande på Instagram.

Annons

Gigi Hadid hyllning till Donatella Versace

”Jag är mest tacksam över att vara frisk, arbetande och i en säker och testad miljö”, skrev hon också och menade på att modeteamet sett till så att allt var coronasäkrat. Gigi Hadid fortsätter med att tacka hela arbetsteamet, och passar samtidigt på att hylla modelejonet Donatella Versace lite extra.

”Kram till alla som jag saknat så mycket det senaste året, och tack till alla som gjorde detta möjligt. Speciellt tack till min Taurus-drottning Donatella Versace, som har ett öga för stora ögonblick.”

Släktfest på Versaces runway – Gigi och Bella Hadid

Samtidigt som hon tackade för sin härliga mode-comeback på Instagram visade Gigi Hadid upp bilder från showen. Där man får en inblick i arbetet och hennes förträffliga look. Och under bilderna hyllas hon för sin nya frisyr, som utan tvekan tagit inspiration från Netflix-serien The Queen's Gambit, då hon visade upp sitt nya röda svall.

Och visst var det lite utav en släktfest på catwalken, för Gigis supermodell till syster – Bella Hadid – fick även hon kliva fram på den coronasäkrade modeshowen utan publik.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons