Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Game of Thrones–Sansa om pinsamma mötet med Justin Bieber

01 okt, 2018 
AvAnaïs González Cruz
När Game of Thrones-skådespelerskan Sophie Turner träffade sin gamla crush Justin Bieber råkade hon göra något extremt pinsamt. Nu berättar hon om vad som hände i tv-programmet "The Late Late Show with James Corden."
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hon må vara en superstjärna, men precis som oss andra har hon också drabbats av den där totalt orimliga kändisförälskelsen – och inte i vilken kändis som helst heller. Vi snackar såklart om Justin Bieber.

Japp, Sophie Turner var en riktig Belieber. Så pass att hennes mamma tog till Photoshop för att göra en pappfigur av artisten och skådespelerskan tillsammans som present när hon skrivit sin slutexamen.

Men till skillnad från oss har Game of Thrones-Sansa faktiskt träffat Justin Bieber på riktigt. Dock gick inte mötet alls som hon förväntat sig. Det var tvärtom väldigt, väldigt pinsamt.

Det är under en intervju i programmet The Late Late Show with James Corden som Turner nu berättar om den genanta händelsen:

– Jag var i Miami när jag plötsligt blev inbjuden till ett hus där Justin Bieber tydligen befann sig, säger hon och fortsätter:

– Han satt i ett mörkt rum med bar överkropp och fick en huvudmassage när jag såg honom.

Annons

Efter att ha flippat ur och gömt sig i en garderob (där hon grät i fem minuter) introducerade Joe Jonas, Turners fästman, henne för Bieber. Då fick hon total hjärnsmälta och råkade göra en rätt så obscen gest framför sin gamla crush:

– Jag har ingen aning om vad det var som hände, eller varför jag gjorde det, skrattar hon i programmet.

Här visar Sophie Turner sin Bieber-hälsning:

Läs mer:

Här sjunger Justin Bieber för Hailey Baldwin på öppen gata – ”Mitt livs kärlek”

Justin Bieber har förlovat sig – läs allt om frieriet

Här är första glimtarna från säsong 8 av Game of Thrones

Foto: IBL//Youtube

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons