Så ser barnen från Game of Thrones ut i dag

01 apr, 2022 
AvEmma Castman
Barnen från Game of Thrones i dag
Arya Stark och Shireen Baratheon är två exempel på skådisar som fick sina stora genombrott i Game of Thrones. Spana in hur barnen i den hyllade serien har vuxit upp – vissa går knappt att känna igen.
Annons
10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serien
10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serien

Det har hänt en hel del sedan det första avsnittet av Game of Thrones sändes i USA våren 2011 – inte minst för seriens skådespelare.

Minns du till exempel Maisie Williams som fick sitt stora genombrott i rollen som Arya Stark? Hon har hunnit fylla 25 år och har i skrivande stund över tio miljoner följare på Instagram. Här listar vi ytterligare exempel på barnstjärnor från Game of Thrones – och visar bilder på dem, då jämfört med nu!

Sophie Turner

Sophie Turner ung

Sophie Turner var endast 13 år gammal när piloten till Game of Thrones spelades in 2009. I dag är Sophie 26 år, och aktuell som skådespelare i bland annat Broken Soldier och Survive. Därtill har hon närmare 15 miljoner följare på Instagram.

Annons

Kerry Ingram

KERRY INGRAM ung

Kerry Ingram spelade rollen som Stannis Baratheons dotter Shireen Baratheon i Game of Thrones, och det var genom den hon fick sitt stora genombrott. I dag har Kerry hunnit fylla 23 år, och förutom HBO-succén har hon även spelat i serier som Free Rein och Doctors.

Maisie Williams

Maisie Williams ung

När Maisie Williams började spela rollen som Arya Stark i Game of Thrones var hon 12 år. I dag har skådespelaren hunnit blir 25, och förutom att ha miljontals följare på sociala medier arbetar hon fortfarande en hel del framför kameran. Senare i år är Maisie bland annat aktuell i miniserien Pistol.

Annons

Isaac Hempstead-Wright

ISAAC HEMPSTEAD-WRIGHT ung

Isaac Hempstead-Wright fick sitt stora genombrott i rollen som Bran Stark i Game of Thrones, endast 11 år gammal. Hans skådespelarinsats gav honom en Young Artist Award-nominering som bästa unga biroll i en tv-serie. I dag har Isaac hunnit fylla 23 år, och senast förra året syntes han i filmen Voyagers.

Art Parkinson

Art Parikinson ung

Vad händer när du som 8-åring får en roll i en omåttligt populär tv-serie? Jo, du får spendera stora delar av din tonårstid på röda mattan. Så har det i alla fall sett ut för Art Parkinson, som nu hunnit fylla 20 år. Förutom Game of Thrones har Art bland annat spelat i tv-serien The Bay.

Annons
ART PARKINSON nutid

Foto: TT, HBO

Annons