Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

9 galna fanteorier från filmer och serier som folk verkligen tror på

13 apr, 2021 
AvStina Dahlgren
Katniss håller om Prim i The Hunger Games
Är Jon och Daenery i Game of Thrones syskon? Och är Ron Weasley och Dumbledore i Harry Potter egentligen samma person? Här är nio galna fanteorier från filmer och serier, som folk verkligen tror på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 väldigt oväntade dödsfall i tv-serierBrand logo
8 väldigt oväntade dödsfall i tv-serier

När vi ser en film eller tv-serie lämnas det ibland en hel del frågetecken kvar. Det var något som inte riktigt stämde där, och sa inte han i första säsongen att han också kom därifrån?

Fanteorier från filmer och serier

Tittare och fans älskar att spekulera i olika teorier gällande vad som egentligen har hänt. Man upptäcker detaljer, lägger ihop 1 + 1 – och plötsligt har man rätat ut alla frågetecken (nästan i alla fall). Här har vi samlat några av de allra sjukaste teorierna, som många ändå verkar tro på. Vad tror du?

Annons

Vänner är baserat på Phoebes påhittade historier

phoebe i vänner

Hon är en hemlös artist som upptäcker en grupp vänner på ett café där hon brukar hänga. I sin fantasi placerar hon in sig själv i gänget och hela serien är baserad på Phoebes påhittade historier om dem alla.

Kevin Malone i The Office är ett geni

kevin malone i the office

Att Kevin Malone hade råd att köpa en hel bar i slutet av serien, att hans briljanta mattekunskaper då och då lyser igenom, samt att han är den som först kommer på varenda hemligt förhållande i hela serien – det kan inte förklaras på något annat sätt än att han är ett geni!

Annons

James Bond är inte en riktig hemlig agent

pierce brosnan som james bond

James Bonds största jobbuppgift är att distrahera andra så att de riktiga hemliga agenterna kan utföra sina uppdrag så bra som möjligt. Bond ska bara orsaka skador och dra uppmärksamheten till sig så att allt fokus hamnar på honom. På så sätt kan de som verkligen är hemliga agenter arbeta i lugn och ro. Hur smart?

Rorys bok i Gilmore Girls är egentligen det riktiga manuset till serien

gilmore girls

Rorys bok i Gilmore Girls: A Year in the Life (den icke officiella åttonde säsongen) är egentligen det riktiga manuset som först skrevs till Gilmore Girls. Enligt fansen skulle det vara förklaringen till att karaktärerna skiljer sig så mycket från de vanliga säsongerna av Gilmore Girls.

Annons

Peter Pan försöker egentligen mörda små pojkar

peter pan och kapten krok

De förlorade pojkar och föräldralösa barn som trots allt växer upp försöker Peter Pan att mörda. Kapten Krok och hans pirater är alla förlorade barn som har lyckats fly från Peter Pans mordförsök, och de försöker i själva verket stoppa honom från att mörda fler barn. Vilket då skulle göra Kapten Krok till den gode och Peter Pan till den onde. Hmm...

Vaiana dör i stormen

vaiana i storm

Under den hemska stormen dör egentligen Vaiana. Efter den träffar hon nämligen bara på mystiska och gudalika varelser. När hon väl har återlämnat hjärtat till Te Fiti återuppstår hon och kan återvända hem till sin stam.

Annons

Prims namn drogs med mening i Hungerspelen

prim och katniss i hungerspelen

Det var ingen slump att Prims namn drogs inför hungerspelen. Det var ett sätt att straffa Katniss då högre makter visste om att hon brukade lämna distriktet för att jaga.

Jon and Daenerys i Game of Thrones är syskon

Jon and Daenerys i Game of Thrones

Böckerna har lämnat ledtrådar om att Daenerys eventuellt föddes i Dorne. Det skulle betyda att hon kanske får ett annat barn av Rhaegar och Lyanna. I så fall skulle Game of Thrones inte bara ha ett, utan två kungliga syskonromanser.

Annons

Dumbledore och Ron Weasley är samma person

Dumbledore och Ron Weasley i harry potter

Enligt en fanteori ska Dumbledore i Harry Potter vara en tidsresande Ron Weasley. Hur kommer det sig annars att de båda har långa fingrar, har en skada på vänster ben, gillar choklad-grodkort och har naturligt rött hår...?

Källa: Buzzfeed

Foto: TT, bilder från filmerna och serierna

Annons