Frances Bean Cobain visar upp sin nya kärlek – Tony Hawks son Riley

13 feb, 2022 
AvJessica Rådne
frances bean cobain
Två kändisbarn har funnit varandra! Frances Bean Cobain och Riley Hawk visar upp sin kärlekslycka i sociala medier.
Annons
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

Frances Bean Cobain, 29, är dotter till den framlidne Nirvana-sångaren Kurt Cobain och singer-songwritern Courtney Love. När Frances Bean var 18 månader gammal tog hennes pappa sitt eget liv. Under uppväxten kämpade dessutom mamma Courtney med ett drogmissbruk. Som tonåring ansökte Frances Bean om besöksförbud mot sin mamma med hänvisning till våld i hemmet.

Frances Bean Cobain och Courtney Love
Lilla Frances Bean Cobain med mamma Courtney Love år 1993.

Nu är Frances Bean 29 år och har slutit fred med Courtney Love. Hon har även funnit kärleken och lyckan i ett annat kändisbarn – skateboardproffset Tony Hawks 29-åriga son Riley.

Annons

Frances Bean Cobains bild med svärfar Tony Hawk

Det är i ett inlägg på Instagram som Frances Bean delar med sig av sin relationsstatus. Hon skriver att hon har hållit sig borta från sociala medier under hela 2021, ”vilket har varit extremt bra för min mentala, emotionella och spirituella hälsa”.

I sin första post på ett år visar Frances Bean nu upp bilder ur sitt liv, däribland kärlek sin Riley Hawk.

”2021 förde mig närmre nuet än någonsin tidigare, vilket jag är djupt tacksam för. Jag ville dela några få ögonblick som jag fångade/skapade under det gångna året och som bringade mig massvis med lycka”, fortsätter hon i inlägget.

På bilderna syns såväl Riley Hawk som Frances Beans svärföräldrar Tony Hawk och Cathrine Goodman. Pojkvännen Riley har även lämnat en kommentar:

”Gott nytt år min älskade”, skriver han och postar emojis föreställande två röda hjärtan och en prinsessa.

Tillsammans med skateboardproffset Riley Hawk

Riley Hawk har gått i sin pappas atletiska fotspår med en egen karriär som skateboardproffs. Han delar sin flickvän Frances Beans musikintresse och är frontfigur i punkbandet Warish.

Annons

Frances Bean å sin sida har ett varierat CV med modelljobb, konstnärskap under psedonymen Tim Fiddle och producent för en HBO-film om pappa Kurt Cobain. På ett privat plan har Frances Bean tidigare skapat rubriker med ett knappt två år långt äktenskap med musikern Isaiah Silva.

Smutsiga skilsmässan från Isaiah Silva

Vid skilsmässan 2016 slogs Frances Bean för att få behålla sitt arv från pappa Kurt, en egendom värd 450 miljoner dollar. En av ägodelarna som de två ex-makarna bråkade över var Kurt Cobains ikoniska gitarr som Frances Bean till slut fick släppa ifrån sig i bodelningen.

Riley Hawk har inte varit förlovad eller gift tidigare.

Källa: People

Foto: TT

Annons