Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Första titten på nya versionen av Gossip girl – bilderna visar

09 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Blake Lively och Leighton Meester
Nya Gossip girl utspelar sig åtta år efter originalseriens händelser. Serien skulle haft premiär redan nu i höst, men på grund av coronapandemin har allt skjutits upp. Nu har skådespelarna fångats på bild och inspelningarna är i full gång!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ögonblicken från Gossip Girl vi minnsBrand logo
Ögonblicken från Gossip Girl vi minns

För nästan exakt 13 år sedan hade Gossip Girl premiär. Under säsongerna som följde fick tittarna följa Blair, Serena, Nate, Chuck och de andra ungdomarna på skolan på Upper East Side i New York. Efter sex säsonger avslutades tv-serien, och hade då mottagit flera priser och nomineringar inom tv-branschen.

Det var under sommaren 2019 som fansen kunde ta del av nyheten om att det blir en ny uppdaterad version av Gossip girl. Då började många hoppas och spekulera i om Serena van der Woodsen och Blair Waldorf skulle få ett kärt återseende. Men serien kommer handla om helt nya karaktärer som går på privatskolan Constance Billard, där de gamla karaktärerna också gick.

Producenten Josh Schwartz har tidigare sagt i en intervju med Entertainment Tonight att de forna bästa-vännerna Serena och Blair kommer att finnas med i handlingen, oavsett om skådespelarna väljer att medverka eller inte.

Det vi vet om nya Gossip girl

Nya Gossip girl kommer sammanlagt att bestå av tio avsnitt, och dessa kommer att utspela sig åtta år efter originalseriens händelser. Precis som tidigare kommer vi att få följa ett gäng ungdomar i en privilegierad skola på Manhattan, och enligt flera amerikanska medier kommer den nya säsongen att handla mycket om hur användandet av sociala medier, och New York som stad, har förändrats sedan serien hade premiär för tolv år sedan.

Annons

Alla seriens originalmedlemmar har blivit tillfrågade om att vara med i den kommande säsongen, men förutom Kristen Bell har ingen mer bekräftat sin medverkan.

Kristen Bell är hon som gör rösten som ligger bakom Gossip girl-skvallret. I november förra året avslöjades det att hon är och för alltid kommer vara den hemlighetsfulla berättar-rösten.

Josh Schwartz har tidigare uttalat sig om att han självklart respekterar originalskådisarnas beslut om de vill vara med igen eller inte. Blake Lively, som spelade Serena, har tidigare sagt att man aldrig ska säga aldrig.

– Vad jag lärt mig av livet är att man aldrig ska säga aldrig. Jag vill göra något jag inte gjort än, inte något som jag har gjort. Men kommer jag hålla mig till det? Vem vet? Vi hade så kul när vi bodde i New York och spelade in serien, sa Blake i en intervju med Variety för tre år sedan.

De nya skådisarna i Gossip girl

Några av de nya skådespelarna inför den kommande säsongen är Eli Brown, 27, Whitney Peak, 15, Tavi Gevinson, 24, och Thomas Doherty, 25.

Annons

I våras meddelades det att Emily Alyn Lind, 19, spelar en av huvudrollerna som Audrey. Audrey är i ett långt förhållande men känner att hon vill ta reda på vad mer som finns där ute. Emily har tidigare haft roller i Revenge och Code black.

Att hon redan som 19-åring har gjort stora roller kan ha att göra med den skådespelar-familj som hon kommer från. Hennes pappa är filmproducent och hennes mamma är ingen mindre än Barbara Alyn Woods som spelade Deb Scott i One tree hill.

Först var det tänkt att den nya säsongen skulle ha premiär på streamingtjänsten HBO Max redan nu till hösten. Men som med mycket annat har coronaviruset kommit att skjuta upp det hela. Men nu verkar inspelningarna ha dragit igång för nu har skådespelarna Eli Brown och Whitney Peak fångats på bild. Bilden är tagen den 5e november på en av Manhattans gator och karaktärerna ser ut att ha varit på en dejt.

Eli Brown och Whitney Peak fångades på bild under inspelningarna.
Eli Brown och Whitney Peak
Eli Brown och Whitney Peak.

Foto: TT

LÄS MER:

De är klara för nya Gossip girl - Allt vi vet om skådespelarna

Så ser Gossip-girl skådisarna ut idag

Nu avslöjas de tidigare okänd detaljerna om Gossip girl

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons