Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Första bilderna på Kylie Jenner efter att hon bekräftat graviditeten

10 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Första bilderna på Kylie Jenner efter att hon bekräftat graviditeten
Kylie Jenner väntar sitt andra barn, något hon bekräftade själv i veckan. Efter det har vi sett gravida Kylie på New Yorks gator i flera otroliga looks!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kylie Jenner väntar sitt andra barn med Travis ScottBrand logo
TV: Kylie Jenner väntar sitt andra barn med Travis Scott

I veckan bekräftade Kylie Jenner att hon är gravid med sitt andra barn, efter att det i veckor ryktats om att hon och Travis Scott väntar tillökning. Ja, spekulationerna stämde, och den här gången har hon valt att dela med sig av sin graviditet, till skillnad från förra gången.

Så bekräftade hon andra graviditeten

Hennes första graviditet höll hon helt hemlig, och trots att det även då ryktades om att hon väntade barn så bekräftade hon det inte själv – förrän hon fött sitt barn. För att dölja graviditeten höll hon sig hemma i princip hela tiden, och gjorde allt för att inte fångas på bild av paparazzis och dylikt.

Annons

Men hon verkar inte lika sugen på att hålla sig i inne hela den här graviditeten. Så, att det bakas en bebis i hennes mage berättade hon i den gulligaste videon på Instagram, fylld av flera fina familjestunder. Vi får bland annat se när stickan visar positivt, Kris Jenners reaktion på att hon ska få ännu ett barnbarn och dottern Stormi som pussar på mamma Kylies gravidmage.

Kylie Jenner på New Yorks gator efter gravidnyheten

Och nu när nyheten är ute så har gravida Kylie lämnat boet och klätt upp sig på New Yorks gator under New York Fashion Week. Och som hon strålar!

Kylie Jenner är gravid med sitt andra barn
Annons

Kylie Jenner i vitt från topp till tå under en middag en kväll i New York. I oversized kappa, ett vitt fodral, höga klackar och balla accessoarer.

Kylie Jenner under NYFW, första bilderna efter gravidnyheten

Ny kväll, nya middagsplaner. Den här gången mer färgglatt.

Annons
Kylie Jenner under NYFW, första bilderna efter gravidnyheten
Kylie Jenner under NYFW, första bilderna efter gravidnyheten
Annons
Kylie Jenner under NYFW, första bilderna efter gravidnyheten

Ja, det är inte få outfits vi hunnit se henne i sedan gravidnyheten kom för bara dagar sedan. Här i en bodysuit helt i spets. Som hon matchar med en svart oversized kappa och ett par klackar, även de i svart.

Foto: TT

TV: Här är 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Här är 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons