Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Första bilderna på Carrie i And Just Like That säsong 2

06 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Carrie Bradshaw
Efter en första säsong av SATC-rebooten And just like that, så står nu nästa runt hörnet. Här är en sneak peak på Carrie och en av hennes oförutsägbara outfits i And Just Like That säsong 2!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner tillBrand logo
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till

I december kom beskedet att Sex and the Citys reboot And Just Like That får en andra säsong.

– Vi är så förtjusta över det kulturella samtalet som genereras av dessa karaktärer och deras berättelser, utspelade i en värld vi redan älskar och känner till så väl. Vi är stolta över det arbete Michael Patrick King och våra underbara författare, producenter, skådespelare och crew har gjort för att ta dessa berättelser till filmduken. Vi längtar tills fansen får se vad som väntar i säsong 2, sa HBO Max-chefen Sarah Aubrey i ett pressmeddelande.

Och nu, efter en lång väntan, har vi äntligen fått ett litet smakprov på den nya säsongen och Carrie Bradshaws extravaganta garderob i And Just Like That!

Annons

And just like that 2 – allt vi vet om nya säsongen

I serien And just like that får vi följa våra favoritkvinnor Carrie, Charlotte och Miranda i New York City där de försöker navigera sig genom livet i 50-års åldern. I den första säsongen fick tittarna en chock då Carries livs kärlek Mr Big, plötsligt dör i en hjärtattack. Resten av säsongen präglas av Carries sorgprocess med vännerna Charlotte och Miranda vid sin sida – som själva tampas med sina egna kriser.

Inför säsong två väntar nu dessutom ett kärt återseende, berättar skådespelaren John Corbett. I somras avslöjade han nämligen att han själv medverkar i seriens andra säsong – och att Carries ex-pojkvän Aidan därmed dyker upp i seriens handling.

Något premiärdatum för And just like that säsong 2, är ännu inte satt. Men inspelningarna är i full gång, avslöjar Sarah Jessica Parker på Instagram.

Första bilderna från inspelningen

På bilderna från inspelningen visar Sarah Jessica Parker upp en klassisk Carrie-look i grön jumpsuit och Dior-klackar. Till outfiten visar hon upp en duvväska från JW Anderson som accessoar – kan det vara en ny tappning av ankväskan hon fick från Mr. Big tro?

Se nya bilderna på Carrie Bradshaw här!

Carrie och Charlotte i And just like that
Carrie och Charlotte i And just like that

Foto: Instagram, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons