Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Första bilderna från nya Sex and the city-serien And just like that...

14 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Nya sex and the city serien - and just like that på HBO inom kort.
Man vet ännu inte när den nya Sex and the city-serien And just like that... kommer ha premiär på HBO, men nu vet vi att arbetet är igång. Vilket Sarah Jessica Parker bekräftar samtidigt som hon visar upp bilder från första manusuppläsningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet viBrand logo
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

Nu är det officiellt – arbetet med nya Sex and the city-serien And just like that... är igång! Sedan tidigare är det sagt att det kommer bli minst tio avsnitt av fortsättningen på kultserien, vilka kommer sändas på HBO inom en snart framtid.

Därför är inte Kim Cattrall med i nya serien

Det är sedan tidigare bekräftat att Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon återvänder som Carrie Bradshaw, Charlotte York och Miranda Hobbes. Det står också klart att Kim Cattrall inte kommer tillbaka som den underbara Samantha Jones.

– Precis som i verkliga livet kommer människor in i ditt liv och människor lämnar ditt liv. Vänskaper bleknar och nya vänskapsrelationer tar vid, har HBO:s innehållschef Casey Bloys tidigare berättat i ett pressmeddelande angående Samanthas icke-medverkan.

Annons

Nya Sex and the city-serien And just like that...: Detta kommer vi få se

I nya serien kommer vi få se karaktärerna Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes och Charlotte Yorks när de nu lever lajf i 50-årsåldern. HBO:s innehållschef berättade vidare:

– Och det ska på något vis kännas organiskt, och att vännerna du hade när du var 30 kanske du inte har när du är 50, säger hon.

Daily Mail har skvallrat om att några av ex-pojkvännerna vi kommer att få återse är bland annat Mr. Big, Aidan Shaw och Steve Brady, som spelas av Chris Noth, John Corbett och David Eigenberg.

Första bilderna från And just like that...

Sarah Jessica Parker har under arbetets gång delat med sig flitigt av detaljer om nya serien på sina sociala medier. Utöver att hon visade upp en fin bild tillsammans med sina kollegor Kristin Davis och Cynthia Nixon, visade hon även upp backstage-bilder från första uppläsningen av manuskriptet.

”Första läsningen av manuset”, skrev SPJ intill bildserien där vi bland annat kunde se bordet de satt och läste vid och bilder på manuset – som dessvärre inte avslöjar några detaljer om de kommande avsnitten.

Nostalgin är på topp, inte bara för alla Sex and the city-fans, utan även för Sarah Jessica Parker själv. Intill den andra bilden med sina skådiskollegor skrev hon:

”Tillsammans igen! Vi har just läst igenom de första avsnitten tillsammans med alla nya kollegor. Gott som glass.”, skriver hon intill bilden på hennes själv tillsammans med Kristin Davis och Cynthia Nixon.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons