Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Första bilderna från Emily in Paris säsong 2

24 sep, 2021 
AvElin Jonsson
emily in paris.
Nu är inspelningen till Emily in Paris säsong 2 klar. Och nu delar Netflix med sig av bilder från nya avsnitten som skvallrar om vad som komma skall!
Annons
TV: Se 6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
TV: Se 6 saker du vill veta om Lily Collins

Snart får vi följa Emily Cooper och hennes strapatser i Frankrikes Paris igen, för Netflix-serien Emily in Paris är snart tillbaka med en säsong två. I serien får vi följa amerikanskan Emily Cooper (spelad av Lily Collins) som skickas till Paris för att jobba med marknadsföringsbyrån Savoirs sociala medier. Till en början är medarbetarna på det europeiska kontoret skeptiska till den unga och nytänkande kollegan, men snart inser de att hon skapar engagemang som ingen annan.

Den första säsongen var den mest sedda komediserien på Netflix 2020. Så det är många som blir glada över att det nu kommer en säsong två. I den nya säsongen fortsätter Emily Coopers äventyr i Frankrike, och den är gången även på landets riviera. Enligt sajten TVline ska det närmare bestämt röra sig om jetset-paradiset Saint-Tropez.

Annons

Nya säsongen av Emily in Paris

Till en början sköts inspelningen till den andra säsongen upp på grund av pandemin, men under sommaren drogs arbetet igång. På seriens officiella Instagram-konto visade skådespelarna Emily Collins, Camille Razat och Ashley Park upp ett inlägg som skvallrade om hur det går för dem.

”Bonjour från St. Tropez. Älskar denna reunion inför starten av säsong 2!”, skrev de intill bilden. I bakgrunden syntes en klarblå himmel och lika blått vatten.

Lily Collins har berättat om känslan att vara tillbaka i ett uttalande.

– Det är en ära att vara kopplad till en projekt som ger folk så mycket välbehövlig lättnad under en tung tid och när alla letar efter en anledning att le och skratta. Att spela Emily lärde mig bara mer om mig själv utan också om världen runt mig. Jag kunde inte vara gladare att få var tillbaka i Paris för säsong två för att utveckla de läxorna, för att fortsätta att växa och lära mig mer om den vackra staden och alla dess karaktärer med Emily, säger Lily Collins.

Något premiärdatum för Emily in Paris är inte satt än, men det är sagt att det kommer bli senare i år 2021. Nu har Netflix i alla fall publicerat en drös med bilder från den kommande säsongen på sociala medier. Och streamingsajten utlovar en säsong med ännu mer mode, ännu mer romans och såklart – ännu mer Emily!

Foto: TT/Instagram

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons