Första bilderna från Disneys remake av Snövit med Rachel Zegler

Första bilderna från Disneys remake av Snövit med Rachel Zegler

Hej alla Disney-fantaster! Nu får vi äntligen ta del av de första bilderna från Disneys kommande remake av Snövit – med Rachel Zegler som den ikoniska Disneyprinsessan.
25 maj, 2022
TV: 5 gånger Disney hanterat allvarliga ämnen på ett riktigt bra sätt
0:59

Efter reklamen: TV: 5 gånger Disney hanterat allvarliga ämnen på ett riktigt bra sätt

(0:59)

Slå på ljud

Under åren har Disney gett oss sina populäraste produktioner i live-tappning. Näst på tur är Snövit! För snart ett år sedan bekräftades det vem vi kommer att få se i huvudrollen – och nu har inspelningarna av filmen äntligen satt igång.

Rachel Zegler spelar Snövit

Den som fått äran att axla rollen som den ikoniska Disneyprinsessan är ingen mindre än Rachel Zegler, stjärnan som vi tidigare sett i West side story – för vilken hon vann en Golden globe.

– Rachels extraordinära röst är bara början av hennes gåvor. Hennes styrka, intelligens och optimism kommer bli väsentligt för att återupptäcka glädjen i denna klassiska Disney-saga, säger filmens regissör Marc Webb.

Nu har vi fått se de första bilderna från inspelningarna av den kommande remaken av Snövit, och på dem ser vi Rachel Zegler i en gul och blå klänning, med vita och röda detaljer, likt den vi tidigare sett den animerade Snövit i.

Har planerats sedan 2016

Redan 2016 kom beskedet om att det skulle bli en remake av Snövit. Anledningen till att produktionen av filmen har tagit så lång tid ska vara på grund av att man varit noga med att filmmusiken ska bli helt rätt. Bakom musiken ligger Benj Pasek och Justin Paul, som även skrivit soundtracket till bland annat La La Land.

Snövit och de sju dvärgarna är den första långfilmen om Snövit, som kom för snart 85 år sedan, och snart får vi alltså se den i en helt ny tappning. Exakt när vet vi däremot inte än, något premiärdatum har inte släppts ännu!

Foto: TT, Instagram

Se också: Miley Cyrus stilresa genom åren
1:06

Efter reklamen: Se också: Miley Cyrus stilresa genom åren

(1:06)

Slå på ljud