Flygbolag stoppade tre tjejer med leggings från att gå på planet – nu reagerar stjärnorna

27 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Tre tioåriga flickor nekades att kliva ombord på ett United Airlines-plan häromveckan. Anledningen? De hade på sig leggings.
Annons

”En av flickorna kunde byta kläder och släpptes ombord medan de två andra fick stanna kvar”, skriver Aftonbladet.

En representant för United förklarade saken med att personerna reste på specialbiljetter för anställda vid bolaget och inte motsvarade de krav United har på ”affärsmässig klädsel” för de passagerarna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Händelsen har fått flera kändisar att reagera. Patricia Arquette skrev, via Twitter, att klädseln leggings visst är passande för 10-åringar just eftersom deras jobb är att vara barn.

Chrissy Teigen irriterades också av United Airlines agerande.

”Jag har flygit United utan några byxor, bokstavligt talat. Bara med en topp som klänning. Nästa gång kommer jag att bara ha jeans och scarf”, twittrade hon.

 

Foto IBL

Annons