Saga, 6, sjunger Håkan Hellströms "Valborg" och vi älskar den!

03 maj, 2017 
AvJoel Linde
Vi vet vem vi hoppas på som gästartist på Håkan Hellströms turné i sommar!
Annons

Den 27 maj rullar Håkan Hellström ut på sin turné, Rullande Åska, som startar i Berlin. Det påmindes vi om inte annat om när han på tisdagen postade en kort video på sin Instagram, av 6-åriga Saga som sjunger Hellströms låt ”Valborg”.

Och så glömde jag önska alla en glad Valborg i år, aj då! Inget pissigt vårregn i Gbg i sikte, bara sommar. Vi repar o räknar ner. Ses snart! All for luv! ❤️
Tack för fint videoklipp Saga Persson 6 år. Kärlekssång till grannpojken 😍”, skriver han.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det ”pissiga vårregnet” han nämner är alltså textraden ”har ingen plats att kalla hem i detta pissiga vårregn” ur hans låt ”Valborg”.

Sagas version, som hon sjunger till grannbojken, är något av det finaste vi sett! Vi vet vem vi hoppas på som gästartist i sommar!

För dig som vill gå men ännu inte har köpt biljetter finns det ett fåtal kvar, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö! Läs mer här.

Annons